Oli jotenkin kumma luulo että olisi pitempi aika viime postauksesta, mutta eipä näköjään sitten.. :D

Tättärää!! *rummutusta* Viime postauksen lopussa oli 2 kuva-arvoitusta ja molemmat kuvat tiesi oikein Juulia! Onnea :) Destheakin vinkkasi toisen oikein :) Palkintoa ei tule muuten kuin papukaijamerkkien muodossa :)
Jonkun kivan arvonnan voisi järkätä joskus sitten kun rahatilanne on parempi... hmm.. pistetään mieleen.

Ei tässä paljon mitään uutta ole tapahtunut, töitä ja muutama kummallinen yö kummallisen mahataudin seurassa.. Plus parit painajaiset juuri noiden mahatautiöiden aikana.

Käytiin viime viikolla miehen kanssa vähän kävelemässä, haettiin notta missä ihmeessä on Raision Reserviläisten mökki.. Ohjeet kun oli vähän sinnepäin.. :D Mutta löydettiin kuitenkin. Syy haeskeluun on siellä oleva vanha tykki jota ollaan myymässä ja me kävimme nappaamassa siitä parit kuvat. Kivan näköistä seutua siinä lähellä oli, pitää mennä myöhemmin keväällä tai kesällä uudelleen vaikka kävellen tai pyörällä, kuvaamaan lisää. Nyt kun on vielä niin lohduttoman näköistä.

Tässäpä sitten kuvapläjäys tykistä ja matkan varrella olleesta purosta:


Pyörät on muuten puiset :)


Tykki on ressu hieman kovia kokeneen näköinen, on ollut tuolla vähän kuin unohdettuna ulkosalla. Mutta toisaalta ruosteisuus on mukavan näköistä.


Aivan ihana puronen! Paha vain että myöhemmin keväällä tai kesällä kun ympäristö olisi kauniin vehreää, ei vesi enää varmaankaan virtaa noin vuolaana.. Taustalla muuten Raision joki.

Tänään kävin ihan isossa kaupassa, Myllyn Prismassa, yleensä noita jättikauppoja tulee välteltyä mutta nyt kävin.. Ja hyvä että niin tein; katsokaa mitä löysin karkkiosastolta:

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Maikkarin ihkuihana pikkupöllö!!!! Näitä oli paria kolmea erilaista rasiaa. Nyt ostin vain yhden, mutta kyllä kaikki erilaiset on saatava... :D Ihana! Meillähän on muuten tosiaan autossakin pikkupöllö roikkumassa :) Ja joskus ostan vielä ison maikkaripöllön R-Kioskilta... <3

Mutta nyt tämä painuu pehkuihin että jaksaa taas aamulla nousta ylös :)