..vai miten se meni.

Meillä on jo muutama päivä ollut mielenkiintoista seurata puluparin elämää pihakuusessa. Toivon että pariskunta tekee puuhun pesää tai että ne ovat jo huomaamattamme tehneet sellaisen. Olin jo eilen aika varma että toinen oli istumassa pesässä, mutta mutta. Olisi hauskaa päästä seuraamaan sitä ihmettä, miten pulunpoikaset kasvavat. Kun kaupungissa näkee aina vain aikuisia puluja, ei koskaan pieniä. Mistä ne vauvapulut on tehty? Tai missä..

Myös pihakurre on taas alkanut vilistää maisemissa ja pihapupu on selkeästi iloinen keväästä, tuolla se äskenkin oli takapihalla syömässä ruohoa kun tulin kaupasta kotiin :)

Ja pulut huhuili. Ja lokit kaijattivat. Ja varpuset, desibelit on paikoittain aika korkeat :)


Oliskohan tässä isäntäpulu? Tämän istuessa tällä oksalla toinen on tuolla varren tuntumassa piilossa istumassa. Sen näkee vain käytävän ikkunasta. Tämä kuva on siis otettu keittiön ikkunan läpi.


Tänään aamulla oli puluparalla vähän märkä, tästä se siirtyikin kuusen suojaan.

Tästä pääsemmekin aasinsiltaa pitkin tähän päivään. Aamulla oli hyvät fiilikset, kun pulut touhusi ja orava kirmaili, ainoa häiriötekijä oli oikea silmäni, joka kipeytyi oudosti eilen illalla ja oli aamulla edelleen kipeä ja alaosa oli paisunut. Nyt se on jo normaalin kokoinen, mutta edelleen arka. Outoa.
Oli siis ihan ok fiilikset, ai niin, paitsi tietty että satoi. Ja jännitti, tottakai.
No, lähdin noin viisi yli yhdeksän kotoa, jotta ainakin olisin ajoissa paikalla kymmeneltä (ja olisin saanut rauhoittua ensin). Noo... myöhästyin sitten justiin naftisti ekasta bussista, siitä se meni ohi kun seisoin valoissa toissa puolen tietä.. Ei se vielä mitään. Päästyäni seuraavaan bussiin sanoo kuski, että sori, kortti ei enää käy (siis bussikortin lataaminen). No argh. Maksan sitten korttirahasta bussimatkan (ei sitä rahaa oikein olisi ollut tähän sotkuun). Turun päässä torilla bussista noustessa pudotin sitten kaulahuivini lattialle ja talloin päälle. Nice. Kurakelillä. Ulkona avasin sateenvarjon, jonka sain juuri ja juuri pelastettua nurin kääntymiseltä, samperin tuuli. Siinä hötäkässä irtosi varjon kahva....
Vähän jo mietitytti, että ei hemmetti, hyvä aamu.. Mitenköhän päivä jatkuukaan... Lisäksi olin turun päässä myöhemmin kuin luulin ja jouduin sittenkin paahtamaan hikisenä Seurahuoneen liukuovista sisään... Siellä sitten sain hissikortin, joka ei toiminut.... Onneksi hissiin tuli toinen kurssilainen jonka kortilla pääsimme ylös :D

Porukka oli 13 henkinen plus kouluttaja. Vain 4 naista. Minä tietty isoin ja rumin... :D LOL. Mutta ihan mukavilta kaikki vaikuttivat ja vähän samanlaisesti eksyneiltä kuin minäkin... :D Pitää toivoa että siellä on muitakin ei-tekniikasta ymmärtäviä, etten ole ainoa puupää.
Kamalasti tuli uutta infoa, ei kertakaikkiaan pystynyt sisäistämään kaikkea. Ja miten kauan niiden opetteleminen ja omaksuminen kestää.. Huh huijaa. Kaikkia eri juttuja pitäisi muistaa ja osata vertailla ja ja ja. Ja niistä kännyköistäkin pitäisi tietää, kun niitä kerran kaupataan kimppoina.. Voe apua. Ei mun aivot riitä :D
Vielä ei ollut mitään hirmukamalaa pari/ryhmätyöskentelyä, vaikka uhattiin. No, olihan siinä niitä tehtäviä pari, että kaikki vuorollaan osallistuivat jotenkin, mutta se oli ihan hauskaa :)
Hämäävää muuten että kouluttaja on 24, siis mua nuorempi... Ai niin mitään en oo saanu aikaseksi? LOL.

Huomenna mennään vielä Seurahuoneelle ja keskiviikkona sitten CallCenteriin eli CC:hen harjoittelemaan niitä kaikkia ohjelmia (tietsikkajuttuja). Apuva.

Niin, siitä bussilipusta vielä. Kun tämä oli ensimmäinen kerta tänä vuonna kun sitä koetin käyttää, niin unohdin tietty sen jonkun EU-muutoksen tai minkälie joka tuossa jokin aika sitten oli. Sen takia kortti pitää uusia. Kävelin jo päivän jälkeen linkkuasemalle ja koetin uusia sitä, mutta sepäs ei käynytkään, kun samalla olisi sitten pitänyt ladata se. No mulla oli aamulla se tasan 60e siihen lataamiseen, mistä sitten lähti aamuinen bussimatkan hinta pois. Eli ei rahaa lataamiseen... No, tulin kotia (ja taas meni ylimääräistä rahaa) ja onneksi mies oli jostain repäissyt puuttuvan summan ja huomenna (jolloin taas menee ylimääräistä rahaa) menen päivän jälkeen taas linkkuasemalle ja voin uusia ja ladata kortin.. Huh huijaa. Miten kaikki mahdollinen muu melkein meni persiilleen paitsi se pelätty koulutus? Huomenna tietty toisinpäin. Vaikka parempi sekin kuin että loistava tuurini jatkuisi ja koulutuskin olisi kamalaa..

Joopa joo taas. Tällaistä tämä, meikäläisen toilailu. Yritä tässä nyt sitten orientoitua myyntihenkiseksi.... :D