On jotenkin saamaton, tahtomaton, olematon, mitätön, haluton ja kaikkea muuta -ton loppuista -olo. x_x

Tänään pitää hakea miehen aseen lupa poliisilaitokselta ja hiukan ennen neljää on treffit s-marketin edessä, pitää käydä hakemassa ja maksamassa miehen sisaren konfirmaatiolahjaksi tilattu esine, joka toimitetaan sinne..

Viimeaikoina on ollut vain niin ärsyttävän mitätön olo. Tai sellainen... Ömh. Ei kiinnosta eikä innosta mikään.. Joku syysmasennus varmaan. :D

Mies lähtee lauantaina Lahteen tapaamaan kaveriaan ja viipyy ilmeisesti maanantaihin asti. Samalla reissulla käy katsomassa myös erästä autoa äidilleen, josko saisi ostettua sen. Hiukan ärsyttää sekin, sillä Lahdessa on myös jotkut paikalliset karkelot ilmeisesti(?) ja tietty menevät sinnekin. Ei muuten mitään, mutta kun me ei ikinä mennä yhdessä mihinkään. Olisin kyllä halunnut mennä vaikka sinne Rauman mustanpitsinyöhönkin. Ei tuollaisissa ikinä mitään sen kummempaa oikeastaan ole, mutta olisi kiva käydä jossain. Varsinkin kun olen nyt kuukauden hillunut vain täällä Raisiossa. Argh, tämä haluaa tehdä jotain. Ostaa jotain. Sain mieheltä luvan mennä johonkin katsomaan olisiko vaikka joku paita tai jotain jonka haluaisin... Mies antaa hiukan rahaa kun lähtee. Ihan kiva. :) Harmittaa kun kaikki alet oli ja meni, enkä päässyt. Edes katsomaan. Raisiossa ei ole mitään vaateliikettä, en ole ikuisuuksiin edes nähnyt luonnossa uusia vaatteita (no okei, Myllyssä on, mutta en ole saanut aikaiseksi mennä sinne, ihan oma moka. Mutta en vaan osaa käydä siellä. Haluan Turkuun. Keskustaan. Tyhmää. Kai tämäkin on sitä saamattomuutta ja haluttomuutta ja muuta -tta.). Seppälässäkin olisi ollut joku juttu, että kupongilla olisi saanut minkävain aletuotteen eurolla. EUROLLA! Siis jos miulla olisi bussikortti, niin olisin voinut saada useammankin vaatteen sieltä... Kyllä tässä muutama Seppälä on... Ääh. Turha kai valittaa.

Tällainen typerä olo siis on ollut. Toivottavasti lähtee pois pian. Ehkä se piristää että saan hiukan rahaa mieheltä. Kysyin, että jos en löydä mitään, voinko käyttää sen hiusten leikkuuseen (19e) ja kuulemma voin, kunhan en sitten ala valittaa että ei ole rahaa vaatteisiin... Hmph.

No joo.

211870.jpg 214016.jpg