You scored as Missoni. You were born to wear Missoni. Fashionable knits and fun patterns are your thing. You like your clothes to show off your personality and some of your body, but without being too constrained. You're fun and down-to-earth.

Missoni

56%

Marc Jacobs

44%

Gucci

38%

Alexander McQueen

38%

Valentino

19%

Chanel

6%

Which Couture Designer Bests Suits You?
created with QuizFarm.com

Täällä kuva joka ilmeisesti on Missonin mallistoa. Itse en ole kysyeisestä kuullutkaan... Mutta ihan kivalta näytti. :)

 

Itellä ei just nyt kyllä ole mitenkään hehkeä olo. Sen lisäksi että yleensäottaen olen kipeä, on nenäni kipeä niistämisestä, huuleni ovat aivan rohtuneet ja on menkat. En tykkää sitten yhtään.

Eilen huomasin illalla että kelasta oli tullut joku päiväraha, joka oli 31€ ja risat!! Siis mitämitä? Ei kai ne nyt meinaa että se on kaikki mitä tästä kuusta tulee? Eihän? Sinne on mentävä maanantaina, vaikka kontaten. En mie kyllä suostu... Miksi vaan noin vähän? Ja jos sieltä tulee lisää niin mikä tämä pikkuruinen etukäteisjuttu oli? Öh?

Ja se juttu joka piti kertoa tuosta metsäreissusta.. Ennen lähtöä mies ehdotti että pistäisin sen vanhan laskettelutakin päälle, koska mulla ei ole mitään ulkoiluvaatteita. Joo,o, ihan hyvä idea, paitsi että mun perse oli liian iso siihen takkiin....!
En saanut sitä vetoketjua kiinni, perse oli muutaman sentin liian iso.. Mies oli ensin, että "Ei voi olla tosi", mutta hetken kiskottuaan antoi periksi.. Arvatkaa olinko nolona ja punainen. Meinasin purskahtaa itkuun ja jättää menemättä. Nainen ei mahdu mihensä vaatteisiin! Pelkään että kohta mies alkaa oikeasti pitää minua kamalana läskipallona. Masentaa. Matkalla autossa mies pehmitteli minua sanomalla että ei kukaan ruumiinrakenteelleen mitään voi. No niin. Tiedän kyllä että olen perinyt isot lanteet isän puolen naisilta, kiitosta vain sinnepäin, ja tiedän etten koskaan saa persettä kovin pieneksi, siinä tulee jo luutkin vastaan, mutta kuitenkin... Iso mikä iso.. ;(

Nyt kun olen tässä kärvistellyt menkkojen kanssa on vielä niin turvonnut olokin. Inhottaa.

Mies lähti Naantaliin tapaamaan kavereita, piti ensin mennä työkaverin kanssa Turkuun, mutta tämä olikin jo vissiin aloittelemassa peliporukkansa kanssa jossain saunassa Barbin lähellä, joten mies sanoi että nou thänks.
Lähti sitten autolla tsekkaamaan muita. Miekin olisin voinut mennä, mutten nyt kipeänä kyllä.

358028.jpg Feeling big. And depressed. 253899.jpg