Kirjoitin äsken todella nasevan jutun ja se hävisi tuhkana tuuleen kun painoin väärää nappia.. Nyt en enää muista mitä kirjoitin! Kuitenkin, yritän nyt kiteyttää jotain tähän:

Iltalehti lupaa tarjota otsikon ongelmista kärsiville oikeat biksuvalinnat. Kiva. Mutta miksi ne eivät sitten valinneet malliksi pienirintaista ja pömppömahaista malliparia? Minusta Joanna ei ihan kuulu tähän ryhmään?

614728.jpg
Kattokaa nyt, mitkä surkea tisukat, eihän niitä ees näe, hei nyt typykkä kannattais jo mennä ottamaan silikoonit, että kehtaisit ees lehteen tulla. Hyi. Ei tätä kuvaa kukaan katsele!
614733.jpg
Siis karsee pömppömaha! Yök, oikeesti, nyt mee jo ees oksentaa tai johonkin vatsaimuun tai tee ees parit vatsalihasliikkeet, voi kamala tota läskien lyllerrystä, ei tästä nyt kyllä tuu mitään!

Joo,o. No, saapahan miehet taas kuolata ja naiset tuntea itsensä kamaliksi. Kiitosta vaan.

Mutta tiedoksi suomalaisille naisille jotka luulette olevanne kauniita tai ainaskin nättejä; voi voi kuulkaa, te jäätte oikeasti ihan hännille, jos teitä verrataan Baltian maiden naisiin! Ja puhun nyt ihan tosissani, tulipa nähtyä matkalla se syy, miksi miehet lähtevät sinne naisia hakemaan. Siellä on niin luonnonlaihoja/hoikkia naisia, joilla kuitenkin on kivat kiinteät peput, aika isohkot rinnat, kauniit pitkät sääret ja kauniit kasvot, joilla, tosin kuin suomalaispissiksillä, on ystävällinen hymy. Todella, voi teitä suomalaismisukoita.
Viikon matkalla näin kuusi pyöreää/lihavaa/ylipainoista naista.
Tosin, miehet ovat siellä myös hoikkia ja kiinteitä, ei näitä suomalaisia kaljamahaisia äijiä joilla on valkoiset karvaiset tikut siellä tynnyrin jatkeena. Että sen puoleen. Kannattaa olla joko hyvännäköinen tai rahakas, jos meinaa sieltä saada naisen mukaansa.
Mies arveli yleisen hoikkuuden syyksi sen, että Baltian maat ovat köyhempiä maita (tosin näin yhdessä kaupungissa enemmän Lexuksia kuin Suomessa on yhteensä, ja niitä Lexustäyteisiä kaupunkeja oli monia!) ja kansa ei ole vielä ehtinyt syödä itseään pilalle. No, saatan lohduttautua sillä, että kymmenen, kahdenkymmenen vuoden kuluttua siellä on jo sama taloudellinen taso kuin meillä nyt, joten toimikaa miehet nopsaan, nyt on mentävä jos meinaa!
Pst! Baltian naiset alkavat lihoa väistämättä täytettyään neljäkymmentä, joten heivatkaa barbienne pois sitä ennen! Tämänkin huomasin matkalla.

No, eniveis, tässä on pari kuvaa biksuista, joita voisin itsekin pitää, jos menisivät ylle jokseenkin nätisti, tai jos olisivat halvempia:
614729.jpg
Tämän yläosa sopii kuulemma pienirintaisille tai keskikokoisille tisukoille. Tämmöiset voisin itse ottaa, tosin alaosa voisi olla kokomusta ja sortsimallisempi. Armeliaampi perälle.

614731.jpg
Tämä nyt on ihana, pystyraidat olis ihan hyvät, värit ihanat ja tuo vyö tosi upea, mutta Iltalehti kirjoittaa näin: "Housujen metallisolki korostaa treenattua vatsaa." Se niistä bikineistä sitten.

Että tämmöttiis täällä.