Jotain asiaakin mulla oli tuossa joku päivä, mutta en saanut kirjoitettua kun mies on ollut kotosalla.. Nyt sitten olen unohtanut sen. :p

Vanhusten elukanhankkimisjuttu on vaiheessa, kai, koska lauantaina soitin iltapäivällä äidille ja kysyin tuliko ne otukset perjantaina. Ei kuulemma tulleet. Ja äiti selitti kovasti, että hän on sinne monta kertaa soittanut mutta kun ei vastata. No ohhoh, mistäköhän johtuisi.. Hmm.. Olisikohan syy siinä että on pyhä?! Äiti ei asiasta tiennyt. Oli ihan perjantaissa. Eikä siinä kännihuuruissa edes muistanut että lauantai on pyhä tällä viikolla. Kyseli vaan, että nytkö on lauantai? Juu, on. Ja huomenna sunnuntai? Juu.. No onko maantaikin vielä pyhä? No ei ole... Joopa joo. Taitaa olla niin ettei niitä pikkuotuksia tule sinne, mikä on ihan hyvä. *huh*

Kävin ostoksilla tuossa joku päivä.. Perjantaina vissiinkin. Kauheasti alea alea joka paikassa. Budjetti oli 20 (se pimitetty) ja hiukan meni yli.

334669.jpg Nämä tabletit (n.0,70e kpl) löytyi Tiimarista.

334680.jpg Tämä huivi 5,50e (vyö minun käytössä) Seppälästä.

334667.jpg Seppälästä. Luonnossa paljon nätimmät. Jotain alle 3e.

334666.jpg Kaulakoru Indiskasta "kaupanpäällisiksi" kun ostit kaksi tuotetta sait toisen ilmaiseksi. Mykket ihana luonnossa.

334668.jpg Pitkä paita/hamemikälie Indiskasta. Näyttää tässä ihan joltain mummun hameelta, mutta on päällä tosi kivan näköinen. Pari kiloa pois vyötäröltä niin vielä parempi. :D Hinta aika huimaava, jotain 15e... Huh. mutta päällä se näytti niin kivalta..

334573.jpg 334572.jpg

Indiskassa oli niin paljon kaikkea ihanaa taas, ettei rajaa! Meinasin ostaa parit puiset tukevat kynttiläänjalatkin, mutta en sitten enää raaskinut. Jokupäivä ostan sen kaupan tyhjäksi huonekaluista, tekstiileistä, koriste-esineistä ja koruista. Vaatteet ei niin ole nättejä.. Ainakaan kaikki. Ovat vähän heikkolaatuisen oloisia toisinaan.

Tänään pitää pistää jotain nättiä päälle kun on eka tunti koulua taas.. Vähän ehkä itsevarmuutta lisää... EHKÄ. Apua. Jänittää. Ja inhottaa mennä laskemaan... ;( Eikä ole edes kunnon laskinta.. Mies lupasi tänään käydessään Turussa katsella ja ehkä ostaa jonkin halvahkon perusmallin, mutta unohti. En viitsinyt vielä mainita.. Kahellaan nyt. Jännittää.
Joka on typerää, sillä kaverini on parhaillaan jossain Venäjänmaalla, ellei jo siellä määränpäässään Pietarin liepeillä. Sehän vasta huisia on!

Nyt menen suihkuun ja alan valmistautua illan koitokseeni.

325740.jpg Ps. Pinnallinen maailmani -blogista ihana linkki ihanaan erilaiseen blogistaniaan:
StyleDiary