Tjaah. Mitä vaan ettei tarttis siivota, vai? ;D
No, oikeastaan siivoukset on enimmiltään tehty, lattiaa vois luutasta vielä.. ehkä. Lakanat vaihtoon ja rattopoikien purut myös.
Puol päivää tässä onkin jo hikoiltu. Ja ihan varmaan jos nyt en vie roskia ulos niin saan kuulla mieheltä että mitään en oo tehny ja roskatki ois voinu viedä..... XP

Joopa :D

Huomenna on viimeinen kurssipäivä, menen siellä käymään, saadaan todistus kurssista.. Sitten pitää mennä viemään se työkkäriin ja kysymään siitä työelämävalmennuksesta..

Sunnuntaina mennään kaiketi Raumalle siskon tyttären synttärikahveelle ja kävästään samalla haudalla ja varmaan isän tykönä. Roopea ainakin tahtoo nähdä, ressukka on vähän huonossa kunnossa kuulemma. Vanhuus tulee sillekin.

Mutta pois tällaiset ajatukset, voisin lätkäistä kuvaa muutamista vanhemmista vaateostoista ja sitten parista uudemmasta..


Ihanaihana tiikeripaita paljeteilla, H&M:ltä ja kiilteleväinen neule Lindexiltä, tuli hätä ostaa joku hienompi neuletakki kun käytiin Peijaisissa joku aika sitten.


VeroModalta ihanaihana Onlyn pöllöpaita, en saanut koko paidasta hyvää kuvaa, mokoma kun tärähti. Jokatapauksessa tärkein näkyy tässä <3. Koko on muuten M ja jopa isohko!


Pöllöpaidan kanssa ostin tämän jännän neuletakin, on myös kokoa M. Ja minä kun olen oikeastaan karttanut koko VeroModaa ja Onlya, koska olen ajatellut että se on vain krippanoitten kauppa.. Noh, viisastuu tästäkin. :)

Siinäpä ne, enempää en ole vaatteisiin tuhlannut ;D

Viime sunnuntaina sen sijaan ostin nukkekodin... :D

Mies oli viime la-su firman pikkujouluristeilyllä ja toi minulle tuliaisina jotain ylisöpöä:


Kahhokaa ny kun se on niiiiiiiiin pallutettava!! Siis tuo karva on niin ihana pehmeää! Söpö kun mikä! <3

Lopuksi vielä voisi laittaa kuvia kämpästä jouluasussa.. Nauttikaahan lisää laadukkaista kuvista:


Keittiössä.


Olkkarin pöydällä. Tässä muuten näkyy uusi telkkaritasokin, ei varmaan olekaan siitä vielä kuvaa? Tai uusi ja uusi, mutta kun en ole bloggaillut niin... :D


Hehee ja eteinen, ehkä otan tuon hopeisen nauhan pois, jotenkin oli vaan ihan pakko hörskäyttää se tuohon :D

Nyt voisi mennä jatkamaan hommia... Tai meniskö mineilemään..........