Mies kun sinne lappiin lähtee niin minun aikani kuluu ainakin seuraavissa toimissa:

* uuden asunnon ikkunoiden pesu (ensin ulkopuoli ja ikkunoiden sisäpinnat, asunnon puoleinen lasi vasta remontin jälkeen)
* ikkunoiden pesu täällä
* uuden asunnon jääkaapin pesu + vanhan jääkaapin pesu
* uuden ja vanhan asunnon vessojen pesu (se kuulemma sittenkin maalataan se vessa? kaakelin päälle? älkää kysykö. jotain miesten salaisuuksia..)
* pakkaaminen (pahvilaatikoita jostain)
* pitää pestä sohvakankaat
* pitää pestä patjakankaat
* pitäisi pestä jos ehtii tyynyt/peitot

Ostoslistaa (ei mulle vaan yleisesti):
* suihkutanko ja -verho
* naulakoita
* pesuaineita.......... (mistä oikein vahvoja myrkkyjä uuden asunnon vessan puhdistamiseen? :D)
* peilikaappi?

Katselin tuossa netistä niitä kaapinovia jotka meille kaiketi tulee keittiöön. Vielä pitää kysästä mieheltä. Kätsyä kun näin netitsekin näkee.

Nappasin muuten jostain Rautian tms. sivuilta tällaisen pienen kuvan, jossa on just sellainen seinämaaliväri jonka olisin halunnut tuonne, nyt vaan kun appi maksaa osan remppaa niin ei välttis saada päättää niistä maaleista.... Kahellaan. Mutta laitan tuon kuvan kummiskin tänne, on se vaan niin nätti väri..

1957683.jpg
Eli tuo ruskea sävy. Toki lilakin olisi makea, mutta siihen EI AINAKAAN mies suostu :D Sininen on jotenkin jo mennyt ohi suosikkivärinä, vaikka tuntuu että vieläkin on helpointa valita väriksi sininen, oli sitten kyse mistä tahansa. Mutta kun on noita sinisiä kaapinovia katsellut ja sinivalkoista vessaa niin kyllä se on jo liikaa. Vitsit, ois ollu vaikka yksi seinä makkarista tuonvärinen ja loput valkeaa... Ja eteisessä kanssa... Jotenkin kivasti... Kun meillä ois tuollainen tummempi lipastokin!! :D

Mutta no joo. On jotenkin hyper-olo tällä hetkellä. Tuntuu että on liikaa tekemistä ja into tehdä on vähän niin ja näin. (kyl sitä intoo ny on ku ei viel tart tehrä mittään)
Ihan hyvä vaan että on puuhaa että saan aikani kulumaan. Kun vaan saisi noustua ihmisten aikaan enkä nukkuisi puolille päivin.

Ai niin, ja saatan päästä jopa työharjoitteluunkin, yksi syy hyvään oloon. :) Kyseessä on kaiketi aika kiva paikka ja työseurakaan ei olis kauheen kamalaa :D Mutta siitä sitten joskus lisää jos homma toteutuu.

Nyt vaikka kuluttamaan aikaa naamakirjaan!