Se mies tuli sitte. Juu. Ei mitään erikoisia "rakas sinä palasit!" tai "rakas olen kotona!" -huudahduksia tai muutakaan kuultu... :D Mutta on se silti ollu ihan kiva nukkua oman kultin vieressä... :) Eilen käytiin miehen tädin luona ja miehen äitikin oli mukana. Eli sukuakin on nyt nähty. Ihan arkea.
Ai niin, se toi pari pupua pussissa mukana... Toinen on vielä pakkasessa odottamassa uuniin pääsyä (mun uuni häpäistään) ja toinen matkasi eilen sinne tädille.. Mies vaan esitteli mulle ennen lähtöä että "tässä on sitten sen etujalka ja tässä rintaa..." Joo. Yäk! Semmonen ällö, kova klöntti vaan... Voi pupuressu. Ehkä olisin ennemmin katsonut sitä metsoakin siinä, kuin pupua. Todellakin. No, mies laittaa sen pupun itse, mie en koske.

Tänään tulee yllätysyökylään nettikaverini, menomatkallaan Tukholmaan (ilmeisesti). Ihan kiva :) Harmi vaan ettei mulla ole bussikorttia kun meni mokoma vanhaksi ja rahnua ei oikein ole. En pääse Turkuunkaan vastaan vaan kaverin on itse selvittävä tänne. Olis kyllä ollu ihan kiva mennä vastaankin. Toki täällä menen sitten vastaan.

Mutta sitä ennen on mentävä suihkuun eli adios!

227947.jpg