... tunteita laidasta laitaan. Päälimmäisenä nyt tietysti jännitys huomista lääkäriä kohtaan ja toivo että kuulo paranee, sitten ikävää että joudun olemaan erossa Bobinkullanmururattopojastani, odotusta matkaa kohtaan...

Ja ärrinmurria äidille, joka EI TAASKAAN ollut mennyt lääkäriin! Olivat molemmat selvän oloisiakin, kun soitin sinne. Miksi hitossa sinne lääkäriin ei voi mennä? Äidiltä loppuu pian lääkkeet ja reseptit pitäisi uusia.
No, ainakin se nyt kuhisi mulle selvänä että haluaisi muuttaa itsekseen pois. Ilmoitin tyytyväisyyteni asiaan ja totesin että muutama muukin olisi asiasta erittäin iloinen...

Veljeni viestitteli minulle aamulla ja vaihdettiin kuulumisia. Hänelle kuuluu vähän huonompaa, ovat ilmeisesti eroamassa naisystävänsä kanssa.. Harmi. Veli juuri vuokrasi oman asuntonsa, kun muuttivat yhteen ja nyt pitää sitten tietysti odotella ainakin 3 kuukautta että asukkaat lähtevät pois.. Kiva.. Äiti oli sanonut että voisi veli asua heilläkin, katsotaan nyt alkaako se siihen, mahtaneeko tulla mitään? Hmm. Tai sitten menee siskolle, tosin siellä ei kyllä ole tilaa.. Tai no, kun siskon poika on armeijassa, niin hänen huoneensa on kyllä vapaa. Taitaa mennä veli sinne. Mietin jo että pitäiskö ehdottaa että tulee viikoksi tänne, kun me ollaan pois.. Mutta ei kai..
Synttäritkin sillä veljellä oli, unohdin *irw* Mutta onnittelin nyt sitten.

Mihinkähän osoitteeseen sitä veljelle kortin laittaa matkalta? Hmm...

Äiti kuhisi niiin älyttömän hiljaa puhelimeen, että en melkein kuullut puoliakaan mitä se sanoi, vaikka volyymi oli täysillä ja kuuntelin siis hyvällä korvallani.. Jäin miettimään, että mahtoiko se sanoa jotain että siis niidenkin pitäisi muuttaa pois, että omistaja on löytänyt uuden asukin...? Hmm. Ja siis siitä äiti sitten olisi sitä itsekseen muuttoa miettinyt..? No jaa, eiköhän tuo joskus selvine.

Huomenna on sitten vimonen päivä netissä, apua, viikko ilman konetta... Ellei nyt appi ota kannettavaa mukaan ja anna jopa minun käyttää sitä.. Hmm.

Viikko ilman konetta, viikko ilman mässäämistä. Sitä en voi/pysty matkalla tekemään. Pelottavaa. Mutta ehkä hyväksi.

Koneenkaipuuseen auttaa matkapäiväkirja, aion kirjoittaa joka päivä ylös mitä tapahtuu, niin sitten muistan myöhemminkin :)

Nyt rentoudun hetkisen ja sitten pestään miun rattopoikani, jotta on edustava huomenna vieraille mennessään. :) Tui.

557635.jpg

Pitää mennä puntarillekin, apua, huomista varten, että tietävät kaataa muhun tarpeeksi nukutusainetta :D