Timmiin kuntoon rintoja tuijottamalla
11.2.2008 3:44
TEHOKAS TREENI Tuoreen saksalaistutki-muksen mukaan rintojen katselu kohottaa miesten kuntoa jopa tehokkaammin kuin kuntosalitreeni.
TEHOKAS TREENI Tuoreen saksalaistutki-muksen mukaan rintojen katselu kohottaa miesten kuntoa jopa tehokkaammin kuin kuntosalitreeni.

Naisten rintojen katselu on miehille erittäin terveellistä ja jopa pidentää elinikää, tuore saksalaistutkimus paljastaa.

Tutkijoiden mukaan jo 10 minuutin tuijottelutuokio kohottaa miesten kuntoa yhtä tehokkaasti kuin puolen tunnin treeni kuntosalilla.

Rintojen tuijottelun terveysvaikutus perustuu siihen, että se tehostaa miesten verenkiertoa ja kiihdyttää sydämen sykettä.

- Vaikutus on niin tehokas, että jo muutama minuutti rintojen katselua päivittäin pienentää miesten sydänkohtauksen riskin puoleen, tutkimusta johtanut tohtori Karen Weatherby selittää New England Journal of Medicine -lehdessä.

Päivittäinen rintojen katselu pidentää miesten elinikää jopa viidellä vuodella.

Tutkimuksessa seurattiin kaikkiaan 200 miehen terveyttä viiden vuoden ajan.

Osa koekaniineista sai katsella rintoja päivittäin, osa ei.

Tohtori Weatherbyn mukaan päivittäisen tuijottelutuokionsa saaneilla miehillä oli selvästi vähemmän sydänsairauksia ja heidän verenpaineensa oli alhaisempi kuin niillä, jotka eivät saaneet katsella rintoja.

Tällaista sanoo Iltalehti.

Mutta oisko naisille sitten jotain samantyyppistä hoitoa kanssa, kiitos? :D