Vaaleansininen tolppa vastaa oma tulostasi

palkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngspalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.pngpalkki.png

70% ovat vähemmän psykopaatteja kuin sinä

5% ovat yhtä psykopaatteja kuin sinä

25% ovat enemmän psykopaatteja kuin sinä

Näin väittää Testimaan psykopaattitesti!                          233882.jpg

Juu, Oravan blogista bongasin, tällä kertaa, mutta on tullut tehtyä ennenkin. Aina petyn, koska luulen että olen enemmän psykompi kuin mitä tulokseksi tulee.. Tosin siihen saattaa vaikuttaa se, että en ole koskaan suunnitellut kenenkään tappamista, ainakaan noin niin kuin ihan ykstyiskohtaisesti. ;)

Tänään kävin siellä opolla ja kuten arvasin, ovat opinnot nyt kevääseen asti taas jäähyllä, koska mitään kirjanpidon tai ruotsin tms. kursseja ei enää ole, vaan kaikki kurssit alkavat alusta taas keväällä. Elikkä tammikuussa aloittaisin uudelleen. Nyt on tietysti yhä tuo laskutus ja reskontra joka on menossa, mutta luulenpa että sekin on jätettävä pois laskuista, koska en tajua asiasta mitään enkä sitäkään. Ehkä sitten kirjanpidon jälkeen... Jos nyt tajuan siitäkään mitään.
Opo, joka on samalla markkinoinnin opettaja, suostui ehdotukseeni että hän lähettää minulle markkinoinnin tehtävät nyt jo lähiaikoina, kun alkuperäisen (nyttemmin plörinäksi menneen) suunnitelman mukaan miun piti tehdä se vasta keväällä. Mutta ehdotin että voisin tehdä nyt edes jotain, että tunnen ylipäätänsä saavani jotain aikaiseksi. Nyt pitäisi vielä yrittää selittää miehelle, että kulta rakas, opintoni venyvät taas sellaisella puolella vuodella eteenpäin, vähintään. Koska tämän aiemman suunnitelman mukaan saatoin toivoa valmistumista kesäksi, mutta nyt tiedän, että pari kurssia jää syksykaudeksi. Mitenköhän tu asiaan taas suhtautuu.. Pitää yrittää selittää jotenkin hyvin päin asia.. Jos sitä nyt voi selittää mitenkään muutoin päin kuin miten se nyt on.
Ehkäpä tuo markkinoinnin tekeminen auttaa.. Minun kai pitää tehdä asiakaskysely (raportteineen ja kaavioineen) jostain kaupasta (luultavasti Tiimari) ja muistaakseni siihen liittyi se työssäolokin niin, että saavat sitten arvioida asiakaspalveluni.. Siksi siis pitää valita tuo Tiimari, sinne kun ne varmasti ottavat minut siksi ajaksi.

Joopa, mässyholistiminä iski jälleen, nimittäin nyt kun ajattelin tuota miehelle kertomista, niin pelästyin heti, että mies ei varmaan suostu ostamaan miulle mitään mässyä illaksi. Voi voi. Itse by the way juurikin ostin viimeisillä 0,75€ suklaalevyn ja tikkarin. x_x.

Tänään oli muuten pitkästä aikaa oikein kurniva nälkä. Häpesin bussissa takaisintulomatkalla, kun vieressäni istui vanhempi nainen ja minun mahani huusi kuin mikäkin... :D Yritin olla kuin en olisikaan. Mutta piristävää. Näläntunne. (No onpas kieroa)

231756.jpg

Ja ai niin, tilaamani kirja Kissan viikset on tilapäisesti loppu! Eikä. No, toivottavasti toimittavat sen minulle Pronto! (eivät ne muutkaan vielä ole tulleet, toivottavasti jo loppuviikkoon)