Mies läksi puolen päivän aikaan kohti lappia ja minä läksin kaupungille notten alkaisi taas itkeä tiristä. Kyllä vähän ikävä on.

Kävin työkkärissä ja työharjoitteluasia otti askeleen eteenpäin. Soppareita vaan kirjoottelemaan jossain vaiheessa, hope so. Ja sitten pitää mennä työvoimatädin kanssa vielä juttelemaan omalla ajalla, että miksi olisi minun kannattavaa mennä tuonne paikkaan töihin. Notta onko siitä hyötyä tulevaisuudessa. No tottamooseksia siitä on hyötyä ainakin nyt että saan rahaa ja vaikkei ala ehkä ole ihan oma niin kai siitä jotain voi itselleen ottaa. Tiedä vaikka erikoistuisin :D Ja sitäpaitsi, kaikki stressin väheneminen raha-asioista nyt on plussaa tulevaisuudelle, en pimahda ainakaan hetkohta! :D

Tiimarissa piti käydä lohtushoppaamassa. Näistä en saanut muokkailtua kummempaa kuvaa(niin kuin täällä tuo kiva efekti), kun kiva kuvankäsittelyni oli vain kuukauden kestävä kokeilujuttu ja nyt se pitäisi sitten ostaa. Not. Ja kuva on muuten otettu miehen vanhalla kännykällä, jonka kuvanlaatu on kyllä tosin aikalailla huiman hyvä, verrattuna moniin muihin... 3.2 megapikkelssiä. :D Mies vei varsinaisen kameran mukanaan. Onneksi on tuo kännykkä niin en ole ihan orpona!

1967833.jpg
Tässä on siis jatkoa vessatarpeisiin, viimeostoksissa olikin jo tuollainen valkoinen toisenlainen kori, tämän ostin siksi että saan siteet tuonne sisään piiloon. Ja metallipurnukkaan vaikka vanupuikot! Ja koukku, se taitaa kuitenkin mahdollisesti tulla vaikka keittiöön.

Nyt jottain tekemähän varmaan. Lista on pitkä.