Ihan vaikka ekaksi siitä että sain aloitettua tämän kirjoittamisen.. En sitä olekaan taas miettinyt kuin viikonlopusta asti :D No...

Aplodit ansaitsen myös viikonlopun ansioistani! Ahersin ja pakersin kuin pieni eläin (yhtä suurilla aivoilla) ja sain kuin sainkin valmiiksi niinkin suuren session kuin verhojen ompelu! Lisäksi sunnuntaina ennen verhojen ikkunaan laittoa jopa pesin ikkunat!! Sitten laitoin ne verhot, jotka sopivat loistavasti, bravoo minä! Lisäksi imuroin, pyyhin pölyt, laitoin omat lakanat, pesaisin vessaa. Jätin miehelle hommaksi laittaa omat lakanat ja viedä roskat kun tulee kotiin mökiltä. Arvatkaa mikä oli miehen ensimmäinen kommentti kun se sunnuntaina viiden aikaan astui ovesta sisään? "No oisit sä nyt voinu noi roskat viedä ulos". Jep.... Toinen kommentti oli olkkarin edessä (keittiö jopa ok) että "eikös noi oo liian synkät verhot? Ja ne on liian pitkät".


Mun ilme oli varmaan kyllä aika hyvä..

Onnistui se sitten vähän ajan kuluttua sanomaan, että kiva kun olet ollut ahkera ja että ei nuo verhot niin tummat olekaan kun niihin tottuu. Ja loppuillasta kävimme ajelulla ja sain jopa teetä ja heseaterian palkaksi. Ai niin ja MINÄ muuten vein silloin illalla ne roskat ulos.... Ja ne miehen lakanat, ne, ne on yhä tuolla makkarin lattialla jonne se ne sunnuntai illalla viskasi.... Mineen korjaa... Siellä ne oli viimeksikin pari viikkoa pyörimässä kunnes korjasin ne pesuun ja uuteen yritykseen..... :D Et näin meillä :D

JA niin, ne verhot! Tämmöset ne nyt on:
Olkkari:


Tuo tuolla kaijuttimen päällä on joku giganttinen hylsy, joka on joku palkinto reserviläisten ammuntakisoista..

Keittiö:


Tuo alaosa on kaksiosainen, vaikka tässä ne onkin vedetty yhteen.


Tässä kuvanottovaiheessa tuo pöydän kangas on vielä ompelematta, sovittelin sitä siihen, nyt on pöydällä ommeltuna kaitaliina tuosta kankaasta.

No, mitäs mietitte? Onko yhtään hyvät? :D

Maanantaina käytiin miehen kanssa ampumaradalla, trappia ampumassa, tai siis minä en kyllä ampunut :D Olin lähettäjänä ja kirjaajana. Itse en osuisi yhteenkään kiekkoon :D Kummasti ne äijät vaan osuu..


Tämmöisiä ehdin ihastella velvollisuuksieni lomassa.

Radallakäynnin jälkeen mies ajatteli notta tehdään pieni ajokierros ja katsellaan näkyisikö hanhia tai nelijalkaisia. No hanhia ei nähty, mutta nelijalkaisia kyllä. Onneksi oli kamerakin tällä kertaa hollilla ja superzoomilla sai edes hiukan kuvattua.. :)


Huih! Peuraemä vasoineen.


Juu,u, kyllä vain! Hyvä emä ollut, kun on kaksi vasaa! <3


Söpöjä otuksia. Näiden kolmen jälkeen näimme vielä yhden emän ja vasan.


Autosta oli pakko räpsiä vauhtikuvia kun oli niin nätti auringonlasku.


Tuo taivas oli kyllä kertakaikkisen upea!


Törmäsimme myös lammasaitauksiin, joissa oli karitsojakin :)


Harmittaa kun tämä kuva tärähti. Tuossa on kaksi karitsaa imemässä maitoa :) Ja nämä samat kaksi olivat kuulemma myynnissä, mies tiesi. Nimetkin niillä on, muttei muistanut. Oi, olisin heti ottanut nuo söpöläiset mökille!!

Lisäksi näimme reissulla kolme kissaa ja ketun. :) Mukavaa.

Eilen oli muuten ensimmäinen kerta jumpasta johon ilmoittauduin (aplodit sillekin). Olikin vähän tuuria että edes löysin koko paikan, hyvä kun on kaksi jäähallia ja ilmoittautuessa sai tiedon vain että jumppa on "jäähallin jumppasalissa". Ahaa, just.. No, seurailin muita ja löysinkin oikeaan paikkaan. Jumppahan on "Pullukkajumppa" ja aikalailla kaikki siellä olivat pullukoita, joten sovin hyvin joukkoon. Ohjaaja oli mukava ja ohjelma helppo mutta silti raskas, voi että olin kuin uitettu kun pääsin kotiin :D Onneksi tuo urheilualue on tuossa sadan metrin päässä kotoa niin ei hikisenä tarvi kauaa ulkona olla. Toivotaan että hikoilu vähenee tässä ajan edetessä.. :D Marraskuun puoliväliin tuo kestää. Keväällä alkaa uusi jakso, mietin jo ilmoittaudunko sinnekin. Kivaa siis oli :)

Tänään olin ulkona kävelemässä ja kuvailemassa, niitä kuvia seuraavassa postauksessa, aika kasa kun tuli napsittua..

Huomenna menen työkkäriin päivittämään tietoja ja tehdään se joku ihme suunnitelma niin sitten saan siitä maanantaina alkavasta kurssista vielä 4 euroa lisää per päivä. :) Niin, sitten onkin viikonloppu ja maanantaina alkaa kurssi, jännää :)

Aivan iloista tässä ei ole ollut kuitenkaan, miehen pappa on taas vaihteeksi kipeänä kovassa kuumeessa ja muutakin sukuongelmaa on ollut.. En voi niistä oikein puhua, kun ei suoranaisesti minulle kuulu, eikä ainakaan blogini lukijoille. Semmoisia yksityisluontoisia juttuja.
Mutta kaikenkaikkiaan ihan positiivisilla mielin olen itse tällä hetkellä, syksy on alkanut kivasti ja tänään oli todella ihana päivä kävellä ulkona. Eilinen jumppa oli kivaa ja nyt voin odotella seuraavaa tuntia. Kurssi jännittää, mutta toivottavasti siitä selvitään kunnialla. :)