Eka työpäivä ohitse onnellisesti. Ja tietysti ajat sitten. Hää hää teille jotka olette kokopäivätöissä :D No ei.
Sopparin sain nyt sitten 24. päivään asti, katsotaan sitten jatkuuko eli ei. Palkkakin on ihan ok, semmonen +800 bruttoa. Ihan ok, viisi päivää viikossa ja tosiaan vaan 4h päivä.

Kiva työkaveri ja ihan mielenkiintoinen työ! Paljon muistettavaa ja itsenäisesti tehtävää. Työkaveri kertoikin että tämä on niin itsenäinen työ että jos hyvin teet niin pomot ei sano sulle ikinä mitään :D
Kuulemma ihan hyvin osasin jo lajitella, oli se kyllä hiukan hakemista alkuun. Kadunnimien mukaan lajittelu oli paljon vaikeampaa kun lootia oli jokapuolella ympärillä, mutta sitten kun saatiin tietyt kadut itselle ja lajiteltiin sitten ihmisille ne postit niin kaikki loodat oli naaman edessä niin oli hieman helpompaa. Seisoma- ja istumatyötä. Eikä tullut aika pitkäksi. Piti osata laittaa osoitteenmuutostarroja ja "palautetaan lähettäjälle" -tarroja ja vaikka mitä. Ja sitten on semmonen kansio jossa on 2 vuoden ajan osoitteet, jos on muuttunut niin lähetetään sitten ilmatteeks sinne oikeaan osoitteeseen, niitäkin piti selailla ja korjailla. Ja niin juu, sain leimata kuoria!! Jos oli tosiaan osoite muuttunut niin laitettiin uusi kuori päälle ja tarra ja sitten se piti leimata isolla leimaajalla, tumps tumps! :D

Olen kyllä niin hoopo, että en sitten millään muista ihmisten nimiä, ehdin jo työkaverinkin nimen unohtaa.... Hih hih.. Pitää kysyä huomenna. Noloa se aina. Varsinkin nyt kun oli niin mukava ja sain häneltä kyydinkin Raision keskustaan, ja sitten en edes muista nimeä... *blush* Mutta tää mun nimimuisti vaan ei toimi.

Työkkärissäkin tuli käytyä ilmoittamassa tilanne ja hakemassa se Käsittelylappu, riivattua. Oli "omahenkilönikin" ihan hoomoilasena kun en ole saanut sitä vieläkään kotiin. Palautan sen huomenna takaisin, määräaikahan siis oli 13. päivä.

Pitää muistaa taas huomennakin vaikka mitä; työkkäri, reseptin uusinta ja postissakäynti ja ja ja... Ja pitää koittaa saada mediapuljusta joku kiinni. En ole vielä onnistunut. No ei kai siellä toimistossa kukaan ole kun ne on siellä myymässä dämnit. Mutta onneksi pääsen töistä jo silloin kun viralliset pleissit vasta aukeaa.... :D Kätsyä.

                                                                                                                  1813567.jpg