Juu, eli eilen tuli eräs blogikaverini, Katja, yökylään, on jo nyt taas laivalla matkalla Tukholmaan.
Ehdin jo huolestua eilen, kun kaverin piti yksin tulla Turusta Raisioon, ja joskus viisi yli kolme tuli viesti että hän on Raision bussissa tulossa ja minä kiirehdin vastaan pysäkille.. Ja sitten menee ohi ensimmäinen bussi jättäen matkustajia kyydistään, mutta ei Katjaa.. Nooh, nythän on ruuhka-aika ja busseja kyllä kulkee... Tuli toinen bussi ja jätti matkustajia.. Ei vieläkään Katjaa! Tässä vaiheessa rupesin jo vaihtelemaan jalkaa toiselle ja ajattelin jo lähteä matkan varren pysäkkejä tarkistamaan, että onkos noussut väärällä pysäkillä pois. Huomasin kummiskin että oli soittanut (enkä minä tietenkään ollut kuullut) ja soitin takaisin ja ihmettelin että kun ei vastaa ja sitten huomaankin hänet muutaman kymmenen metrin päässä valoissa! Oli kummiskin jäänyt aikaisemmalla pysäkillä pois ja tuli kävellen sitten sinnepäin. Huh. :)

Mentiin aika suoraan meille, Katja puhdistautui reissun jälkeen ja sitten juotiin teetä ja juteltiin. Mie tein siinä välissä sapuskaa meille ja syötiinkin. Juteltiin kovasti hänen uudesta elämänsuunnasta, on innostunut nyt buddhismista ja oli nytkin menossa Tukholmaan niissä asioissa. Kyselin juttuja ja hän kertoi vastauksia. Oikein syntyjä ja syviä juteltiin siinä. Oltiin henkeviä perunoiden ja porkkanalettujen äärellä. :) Lainasin oman "Tiibetiläinen kirja elämästä ja kuolemasta" -kirjani hänelle, kääks, aikamoinen luottamuksen osoitus muuten minulta, olen niiiiin kiinni kirjoissani, että jopa erään 007 kirjan myyminen huuto.netissä jokin aika sitten oli ihan kamalaa, vaikka en kyseistä kirjaa ole lukenut kuin kerran tai kaksi ja siitäkin on jo aikaa. Mutta eiköhän Katja osaa pitää siitä huolta. :) Muuten tapahtuu kamalia! :D
Paijattiin Bobinia ja poika oli tietysti suloinen, paitsi että... Ihmettelin kun Bobin oli Katjan sylissä, että mikä sen suussa on, että kielikö huonosti vai mitä, ja katsoin... Voi pyhä sylvi! Toinen etuhammas oli kasvanut taaksepäin poskea myöden ihan järkyttävän isoksi torahampaaksi! Vain se yksi hammas, muut oli ihan normaaleja. Miten minä en ole sitä ennen huomannut?! Miten? kun pusutellaan joka päivä! Onko se mokoma sitä jemmannut siellä posken sisällä ja nyt oli tunkenut ulos kun on niin iso? Kamalaa.. Onneksi ei ole haitannut poikaa syömisessä, kun syö ihan normisti kuivamuonaansakin, olisikin ollut helpompi huomata vika, jos syöminen olisi vaikeutunut. Katjan kanssa katsottiin netistä ja kuulemman vanhoilla rotilla voi tulla ongelmia hampaiden kanssa, vaikka ei ennen olisi ongelmaa ollutkaan.. Joillakin kun kasvaa hampaat huonosti aina ja niitä joudutaan sitten lääkärillä katkomaan.. Vähän kuin pupuillakin. Noh, heti miehelle näyttämään poikaa, kun mies kotiutui ja päätös oli että lekuriin, tottakai. Varataan aikaa heti kun saadaan. Mies lupasi tänään soittaa ja kysellä paikkoja ja hintoja. Osaakohan ne tuossa kaupungineläinlääkärissä hoitaa rottien hampaita? Hmh.
987689.jpg
Pikkumammutti.

Mutta loppuilta sitten pelailtiin Monopolia keittiössä, lopeteltiin joskus yhdentoista aikaan... Minä hävisin aika sikatörkeästi.. :D Nooh, eisemitn. Sitten paijattiin vielä Bobinia ja kasattiin sänkysohva ja mentiin molemmat nukkumaan. Aamulla pitikin herätä jo aikaisin kun Katjan piti olla terminaalilla kahdeksan maissa, sai kyydin mieheltä sen mennessä töihin seitsemäksi, terminaali ei ollut auki ja joutui kuulemma jäämään sataman Essolle rekkaäijien sekaan. :D No, selvisi kuulemma siitäkin.

Tänään olen ollut aika saamattomalla tuulella, postiin pitäisi mennä viemään yksi lähetys ja hakemaan toinen, jos saan, miehen nimellä.. Varmaan Ifistä (tai Ifolorista, mikälie se nykyään on) tilatut valokuvat...

Mutta nyt poistuu hän.

980643.jpg