Olin tänään Tiian kanssa kirppiksellä myymässä. Oltiin hulluja ja mentiin jo kuuden maissa sinne :D Sain kivasti myytyä niin, että kaiketi jäin plussan puolelle....... :D
Lisäksi löytyi kaikkea kivaa, niistä lisää nukkispuolella, jahka jaksan ja ehdin laitella juttua, mutta sen verran tännekin tuli näytettävää kuin että:

1301401.jpg

1301385.jpg

Tällainen kahden paidan kokonaisuus oli myynnissä hintaan 2e. Ja mie ostin, kun olen vähän inlöve tuohon sinapinkeltaiseen ja sininen on aina pop. Sininen toppi on hiukan nafti rintojen kohdalta, mutta josko venyisi... 

1301412.jpg

Tässä kuvassa on vielä Tiian blogissa järkkäämän korukirppiksen saldoni, eli ihanat turkoosit korvikset sekä nuo hiukan huonommin erottuvat lilat renkaat. Plussana sain vielä toiset lilat hieman saman näköiset renkaat. :) Tuossa näkyy vielä tuon paidan hiha, jotenkin se on minusta ihana. :)

Huomenna koetan mennä ajoissa kaupungille ennen töitä, että pääsen hiukan kiertelemään... Sain lehdenjakopalkkaakin niin on hyvä törsäillä.. Sen kyllä käytän itseeni, vaikka mikä olisi!

Nyt taidan mennä kuitenkin lepäämään, vaikkei pitänyt... Mutta kun söin juustopastaa niin alkoi väsyttää...

Miekkonen oli tänään ampunut metsällä ketun. :( toisaalta, mutta sen voin hyväksyä, sillä tämä kettu oli raukkaparka sairas, kapinen ja karvaton, parempi kun ressu pääsi pois.
Susijahtiin mies ei mene, ei ikinä. Jos menee, niin minen puhu sille ikinä. PISTE.

1078737.jpg Huomenna vois haeskella pöllöjuttuja :)