Ehtoota. Asiaa ei juuri ole, mutta bloggaaminen voisi ehkä auttaa unohtamaan orastavan päänsäryn? Kun ei veden juominen ja burana sitä tunnu tekevän..

Tässä ehti jo olemaan aikamoiset loska- ja pääkallokelit viikolla, nyt on taas valkoista. Tuulikin yltyi ainakin minusta taas myrskylukemiin tuossa, ainakin taas kuulosti siltä että ikkunat saattavat tulla sisään...
Miksi muuten vuodesta toiseen ihmiset valittavat että katuja ei hiekoiteta kunnolla ja silti asiat eivät koskaan muutu?? Onko se keleen hiekka oikeasti niin kallista? Jos jätettäisiin pari kaupunginisien saunailtaa veke, niin voisi saada hiekkaa kivasti lisää katukuvaan... Kyllä taas viikolla haki hiekanmuru kaveria jalkakäytävillä... grrr.

Mitään erikoisempaa ei oikeastaan ole tapahtunut, pari pientä ilahduttavaa asiaa kuitenkin:


Hygieniaosaamiskorttini todistuksineen tuli vihdoin postissa :)


Löysin Tiimarista suloisen lasipurnukan liitutauluetiketillä (liitu tuli mukana) ja sain jopa kirjoitettua siihen suht säällisen näköisesti :D Suloinen purkki, käyn ehkä hakemassa noita lisää! Mukaan tarttui myös taustan pari valokuvakehystä alepöydästä. Ostokset (ostin siis muutakin) tekivät n. 11e, joten sain vielä kupongin Makuuniin, jolla saa ilmaisen leffavuokrauksen (6e). Tammikuu on aikaa käytellä se.

Mutta hei, se päänsärky hävisi! Hohoo, loistavaa. Toivottavasti ei tule heti takaisin... Tää menee nyt ottamaan pyykit koneesta.