Viime viikonlopusta piti kirjoitella. Huh, pian on jo uusi ovella!
No, kuitenkin:

Perjantaina oli tilipäivä niin arvatahan sen saattaa mihin minä suuntasin lauantaina? No ostoksille! Oli kyllä hyvä syykin, kenkäni ovat sanomassa suhdettamme irti, valitettavasti :( No, uusia etsimään. Ja ohops, piti vain ihan mennä muuten vain Kappahlin kautta, ihan katsella vain, mutta kuinkas kävikään...


Aivan pakko ostaa! Ihana paita <3 Mutta miten reilua hei on laittaa toisen pää kainaloon? Eli paita on toiselta puolelta hihaton ja olkaimeton. Ensimmäinen laatuaan minun vaatekaapissa. Hintaa oli 12,95e eli ei paha.

Löysin myös oranssin perustopin ja kaupanpäälle sai uuden Anna -lehden numeron.

SItten suuntasin K-kenkään minne alunperin piti mennäkin.. Tarjouksena oli 2 paria kenkiä 30e.


Olin varma että mies näistä keksisi jotain mutta yllätyksekseni heti kun kaivoin ne kassista niin mies oli ihan että noi on kivat, mä tykkään! Ohoh, koskaan ei tiedä milloin se yllättää :D Nämä on tällaiset ballerinatyyppiset.


Toiset kengät on sitten perusmustat mitä kaipasinkin. Melkein saisi olla nuo raidat päälläkin, niin kivat on :D Kuvassa myös se Kappahlin toppi. Viidellä kympillä sain sitten kaksi paria kenkiä ja kaksi kesäpaitaa. Ei paha kun kyseessä uudet vaatteet/kengät.

Mies tuli tosiaan käymään viikonloppuna kotona kun se on siellä mökillä vallan ollut nyt lomansa aikana. Sunnuntaina kun oltiin menossa ensin Turun maalaismarkkinoille ja sen jälkeen Raumalle isää katsomaan, äidin haudalle ja sitten siskon ja perheensä uutta taloa katsomaan Lappiin. Ja siis sinne Rauman Lappiin ;D

Markkinoilla oli jos mitä ja millaista ja liian paljon pöllötavaraakin! :D Muutama juttu kotiutui mukaan:


Mies on hakenut tällaista tikkuaskitelinettä joka paikasta ja pakkohan se nyt oli ostaa pöllöaiheella kun kerran oli mahis :D Aski on jo mökillä tässä kuvassa, kävimme vielä takaisintulomatkalla Lapista mökin kautta.

 
Tässä tämä kaunis piitsitipu! <3 Must have :D


Mietittiin mitä tuliaisiksi siskolle uuteen kotiin ja päädyttiin sitten tällaiseen tauluun. :D Kyseessä oli iso sarja tällaisia peikkoja eri tilanteissa ja eri lausein ja tämä nyt jotenkin vetosi.. :D Kaiketi siskokin tykkäsi :D Olisi pitänyt ostaa itselle myös :D

Käytiin Rauman kautta ja siellä nyt taas oli mitä oli. Siitä voin kertoa toiste. Sieltä otimme suuntiman Lappiin ja löydettiinkin siskolle ihan suhteellisen hyvin.

Hienon talon olivat ostaneet, ihanan sinisen kaksikerroksisen. Onhan siellä puuhaa vielä, kaikenlaista laittoa, mutta hieno siitä tulee! Ihan kade melkein olen. Lisäksi ihasteltiin siskon uutta moottoripyörää, että oli upea!

Lähtiessä piti vielä napata kuva Lapin kirkosta, kyllä oli soma, jos niin kirkosta voi sanoa!

Ajettiin mökille maisemareittiä.


Lappi on tuolla A -kohdassa. Näkyykin hyvin missä on Vehmaa (mökki) ja sitten Raisio.


Suurinpiirtein tuommoista, Ukin kautta sitten mökille. Tosi ihana tie, mutkitteleva, rauhallinen ja ihanat merimaisemat. Kimalteli niin kauniisti vesi ettei mitään rajaa. Ehdottomasti suosittelen ajamaan jos olette kesällä tuollapäin! Moottoripyörällä varmaan myös oikein hauskanen ajaa, osa tiestä tosin hiekkatietä.

Mökille suunnattiin kun mies oli siellä tehnyt pikku muutoksia ja halusi minulle niitä näyttää:


Pukuhuoneeseen oli väsännyt tuollaisen puutrallin ja oli naputellut sormensa kipeäksi noiden muovimattopalasten kanssa jotka on pesuhuoneessa :D Ovat tosi kivan näköiset. Nyt minulle jää operaatioksi löytää sopivan sävyistä verhokangasta pesuhuoneen ja saunan ikkunoihin.


Mökille tullessa muuten nykyään tervehtii tulijaa tällainen katselija! <3 Meidän vahtipöllö! Ihana! Mies oli jostain Tarjoustalosta tms bongannut ja ostanut :)


Mökillä kasvaa muutama metsätähti :)


Lampi näyttää tältä. Vähän on jo kasvustoa tullut ympärille.

Ja nyt se mies sieltä mökiltä soittaa että rusakonpoikanen pomppii pihapiirissä ja on about kesy... lähetti kuvankin, tui! Ja minä kun olen menossa vklopuksi mökille niin varmaan on siihen mennessä hävinneet kaikki elikot maisemista, höh...


TUI!

Mutta nyt menen perehtymään yhteen juttuun joka on pakko selvittää... ja pesukonekin taisi sammua. Lisää juttua tulossa taas jossain välissä ennen vkloppua kaiketi jos ehdin, kun perjantaina pitäisi lähteä sinne mökille minunkin.