Tässä on aika mennyt vähän lentäen, on ollu töitä ja kaverin muotinäytöstä ja ties mitä.. Ja töissä kyllä jatkuu vielä häsääminen kun paikan liiketilat muuttaa uuteen osoitteeseen.

Kevät koettaa tulla puskea tuolta esiin, 14. päivä tätä kuuta näin jo ensimmäisen västäräkkini ja leskenlehdet! Tosin nyt on ollut pakkasöitä ja viime yönäkin oli lunta tullut niin että aamulla oli vielä maassakin. Onneksi nyt on taas plussalla ja lumet hävinneet.

Yksi Turun klubi on tullut nyt tutummaksi, nimittäin Klubi. (Olen muuten melkein sukua julkkikselle, aikaisemmalla kerralla kun olimme paikkoja tarkastamassa, oli Axel Smith porukoineen siellä harjoittelemassa illan esitystä)

Desthean järjestämä 10 turkulaisen nuoren suunnittelijan muotinäytös oli viime keskiviikkona Klubilla ja meno oli ainakin minusta loistava :)
Itse toimin siellä vähän jokapaikanhöylänä, juoksin ruokia sun muuta ja sen lisäksi hommani oli myydä suunnittelijoiden tuotteita myyntipöydän äärellä. Lisäksi päivän aikana sainkin lisähomman jouduin näytösten valohemmoksi ;D Siinäpä sitten pönöttelin näytösten ajat äänihemmon boksissa ja vääntelin valoja päälle ja pois. Ja sitten sekunnissa kauheella ryysiksellä heti näytösten jälkeen myyntipöydän taakse :D Esityksiä oli kaksi illan aikana. Itse pidin kovasti näytöksistä ja vaatteista. Siitä vaikka esim. tuo otsikko ylhäällä, vaikka kyllä sitä rahaa muuhunkin menisi. Ja laihana muutenkin ois kivempaa? Vai miten se meni? Tumma vai vaalee?
Laitan tähän perään kuvia näytöksestä, lemppariasuni, nämä eivät ole minun kuviani, vaan kuvaajana toimineen Kalle Alhon. Lisää kuvia tulee näytöksen blogiin varmaan jossain vaiheessa, siellä on muuten tiedot suunnittelijoista yms. jos vaikka alkaa kiinnostaa... :D Blogi löytyy täältä. (kuvat on ehkä hitusen tummia kun ovat tuollaisia jotain pienemmällä resoluutiolla varustettuja, valoisampia en ole vielä saanut/nähnyt enkä itse jaksanut alkaa vaalentamaan) Ja apua, koetan muistaa oikein suunnittelijat, Tiia vaikka korjatkoon jos on väärin.


Ringa Sirppiniemen asuja.


Tetra Kärkkäisen asuja.


Saija Vainion Muusa -merkin vaatteita.


Anna Lahokosken asuja.


Paula Kontulaisen Charlie -merkin asu.


Satu-Maija Kauniston Punatiikeri -merkin asuja.


Janina Fredrikssonin JannikWear -merkin vaatteita.


Hanna Jaakkolan Ihanna -merkin asu.


Tiia Luotosen (Desthea) Planet Star -merkin asuja.

Kengät ovat mallien omia. Korut ovat osaksi suunnittelijoiden omia, joukossa saattaa olla myös Yonon koruja. Yono oli myös myymässä näytöksessä.

Aika paljon silmänruokaa, niin vaatteissa kuin malleissakin. ;D Miesmalleja oli kolme, näissä kuvissa nyt ei näy kuin yksi, valitan :D

Mutta nyt voisin mennä vaikka laittamaan Huutiksen myyntisysteemini taas kuntoon, tai sitten jotain muuta..