Meinasin kirjoittaa otsikoksi että positiivisempaa vaihteeksi, mutta heti sen jälkeen tuli mieleen ties mitä valitettavaa.. :D

Tänään on ollut ihan ok päivä, on ollut kivaa, hauskaa ja mielikin välillä valoisa. Silti koko ajan on tuolla mielen pohjassa semmoinen alakuloinen vire. En nyt ole ihan masentunutkaan, mutta siellä se hiiviskelee odottamassa tilaisuuttaan iskeä. Onneksi sentään vielä pystyn nauramaan ja laskemaan leikkiä ja nauttimaan asioista. Pelottaa vaan että jos se puskee sieltä pintaan.. Ja puskeeko se nyt vai vaikka vasta joskun ero tulee ja olen yksin uudessa asunnossani. Hmh. :(
Sitten mietin, ehkä kamalasti, että pitäisikö oikeasti yrittääkin saada aika jonnekin psykolle ja pyytää ihan kunnon sairaslomaa selittämällä tilanne, jotta saisin rahaa ja hetken rauhan miehen rahapuheista (mikä kyllä on liikaa toivottu). Mutta sitten taas mies olisi ihan että ahah! tiesinhän että olet masentunut kun olet ollut epänormaali.. Siis sen mielestä olen ollut, kun olen vain ollut yleensä ahdistunut tästä tilanteesta ja vähän varautunut sen takia. Ja lisäksi se on useammin kuin kerran aikaisemminkin viitannut että olisin masentunut kun en halua niitä omakotitaloja yms. Siis voi argh ei se ole syy etten halua välttämättä omakotitaloa.. No, ehkä sekin hakee jotain tekosyytä että sen olisi helpompi kestää omakotihaluttomuuteni, en tiedä.
Sitten mietin sitäkin, että jos ja kun joskus asun yksin ja saan kelalta tuet, niin voinko hakea sairaslomaa masiksen takia ja mitä rahaa sitten saisin? Hmm. Pitää ihan tsekata tuokin... Jeps, saisin kai sitten sen työkkärituen sijaan tuota saikkarirahaa ja tulot pysyisi aikalailla samoina.. näin pikaisesti lueskeltuna ja laskurilla noin-arvioita heitellen.
Kaikenlaista siis mielessä.
Mutta tuon saikkarin hakeminen on ehkä vähän hömelöä, kun siinäkin kuitenkin menee oma aikansa että saa edes ajan jostain ja olen kuitenkin hakenut pariin työkkärin kurssiinkin, joista toinen alkaa ensi kuun lopussa ja toinen marraskuun puolivälissä, jos jompaan kumpaan pääsisi. Siis siihen mennessä ei varmaan ole saanut edes puhuttua kenenkään kanssa noista jutuista.. :D
En tiedä. Argh ja huoh.
Mutta tuo Windin edelliseen kirjoitukseen kommentoima VVO:n takuuvuokra (250e) on kyllä lohdullinen tieto..

Mutta ehkä jätän tämän kitisemisen sikseen ja siirryn seuraavaan kitisemisen aiheeseen.. Kävin tuossa aikaisemmin ulkona kävelemässä ja kuvailemassa ja en voinut kuin vain kiroilla, että miten täällä luontoa kuvaa, kun luonto on täynnä ihmistä!! Siis pienellä metsäalueella niin paljon roskaa ja jätettä, ettei kestä! Vaatteita kaikenlaisia, lasinsiruja, tölkkejä niin ehjiä kuin rutistettujakin, ruokapakkauksia jos jonkinlaisia, tumppeja, ties mitä! En ole itsekään mikään kierrätyksen ihmenainen tai sen kummempi luonnonsuojelija tai mitään, mutta tuollainen roskaaminen kyllä ottaa päähän... Ja sitten ihmiset valittavat jostain koiran jätöksistä.. Ne sentään maatuu.. Jos maatuu, ties mitä tököttejä niissä koiranruoissakin nykyään on.. :D Mutta kuitenkin! Saisivat huutaa niille tumppinsa ja muut roskansa pisin poikin viskoville..
Kaikesta roskasta huolimatta sain jopa muutaman ihan pelkästään luontokuvan... :D Ja hei, olen laajentanut sienikuvista.. tadaa... lehtikuviin! :D


Tammenterhot on kypsiä ja maassa puiden alla niitä oli ihan huimasti. Poimin itselleni muutaman tuollaisen terhon pään, niistä saa nukkikseen kivoja astioita :)


Ehkä kauneimpia ruskalehtiä on vaahteran lehdet.


Bongaa pupu. Kuvan oton jälkeen kävelin pari askelta lähemmäs ja pupu päätti että nyt riitti ja juoksi kalliota ylös :)


Reissun lopuksi bongasin myös ilokseni kärpässienen, niitä ei ole eteeni sattunut tätä ennen koko syksynä!

Ja niin, pitää laittaa muuten kuva aivan ihanista lahjuksista jotka Desthea toi aamusella kun kävi teellä:


Violetti tuikkukippo, violettisävyinen kaulakoru (miksi kippo on oikean sävyinen mutta pyörylät sinisiä?) ja oi oi oi! ihana pöllöservietti!! <3 Kaulakoru on just kivan näköinen ja värinen, testasin jo ja apua tuo on niin lutuinen tuo servetti! :) Kiitoksia! Kuvassa on myös pikkuinen kellervä pitkula, se on semmoinen massapitkula, sitruunan siivuja saa nukkikseen :)

Nyt tästä postauksesta tulee ihan sekava, mutta laitanpa vielä lopuksi tänne vielä pari kuvaa, joista selviää mistä haaveilen.. joskus sitten kun on rahaa niin..


Eli siis tuollaiset pöllötatskat peukaloihin, noin että niistä tulee vähän kuin sydän kun laittaa peukut vierekkäin. En tiedä onko mahdollista ja mitä maksaa, mutta olisi tosi söpöt!