Joko alatte kyllästyä jokapäiväisiin postauksiin? No ei hätää, innostus varmasti laantuu pian ja sitäpaitsi mulla ei ole enää juuri rahaa törsättäväksi niin ei ole mitään esiteltävää... :D

Paitsi sen verran että eilen tein tilauksen netitse, ostin uuden korun tuohon kulmaan, katsotaan miten eukon käy. Räjähtääkö koko kulma kun vaihdan uuteen koruun... Tai saanko edes vaihdettua itse.. huh.

Tilasin tuollaisen musta/valkoisen.

Tänään kävin pikaisesti Turussa Hansassa hakemassa valkoisen peruspaidan, pitkähihaisen, sen harmaan neulepaitani alle puettavaksi. Tajusin myös että tuon voi pukea myös sen vaaleanlilan neuleen alle ja miksei vaikka jonkun muunkin alle.... :D Eli hyötypaitaostos, kerrankin.

Kävin myös tervehtimässä Destheaa, joka oli myymässä Hansassa Seppälän edustalla kakkoskerroksessa Dressing Mimian nimissä. Siellä siis on Dressing Mimia -minimyyjäiset tänä viikonloppuna, samoin ensi torstaina. Jos joltain uupuu vielä lahjoja, niin poiketkaapa katsomaan tuolla. Siellä on myös arpajaiset, joihin itse osallistuin yhdellä arvalla (arpa= 1e) ja palkintona on 50e arvoinen tuotekassi (hiusaineita yms).


Hauskoja kortteja. Tuollaista "pulunsisälmys"kuviota on myös t-paidoissa ( sarjaan kuuluu myös mm. luuranko-pingviinit, näkyvät ensimmäisessä kuvassa) ja mietimmekin että siinä olisi metka idea miehelle joululahjaksi... :D

Paikalta saa ostaa myös lahjakortteja ensi vuoden puolella (4.2) pidettäviin valokuva- ja näytösmallikurssiin, meikki- ja kampauskurssiin sekä vaatesuunnittelukurssiin. Yhden kurssin hinta on 39e.
Eli siinäkin on oiva lahjaidea jollekin muodista, kauneudesta tai mallinurasta kiinnostuneelle 10-17 -vuotiaalle!

Desthealla on myös muuten blogissaan korvisarvonta, eli jos haikailet uuden korvisparin perään, niin käyhän osallistumassa täällä!


Muutamia Desthean tekemiä korvakoruja.