Jonkinlainen stressi kasvaa koko ajan. Tavallaan olen tyyni, tavallaan hikoilen kauhusta :D Pakattavaa löytyy koko ajan lisää ja asioita mitä pitäisi muistaa on liikaa. Ma en ala. Vaan on pakko. Pitää vaan ajatella, että kolme, neljä viikkoa ja pahin on ohi. Hyvässä lykyssä viikon kuluttua on keittiö valmis. Tosin remppareiska viivytti hommaa tapetoimalla tapetin vinoon. Eniten mietityttää, että jos se näki sen tapetin lähtevän vinoon about eka suikaleesta, miksi OI MIKSI se silti tapetoi koko pitkän seinän??? No, ittepä sitten laittaa uusiksi.
Lohduttaudun myös sillä että EHKÄ remppa nopeutuu kun miehelläkin nyt on loma ja se pääsee auttamaan reiskaa.

Tänään menen ainakin näillä puheilla pesemään jääkaapin ja yläkerran vessan. Katsotaan miten sen alakerran kylppärin ja saunan laita on, mies kun ilmoitti haluavansa about heti saunaan. Ääh. Inhoan kuuraamista ja etenkin toisten ihmisten jälkien putsausta. Omakin vessa on ällö, oma jääkaappikin on ällö, ja sitten pitää vielä toisten rääppeitä siivota... Pakko vaan ottaa hanskat ja sieni käteen ja sumuttaa kaikki paikat niin täyteen pesuainetta että soi..

Se on vaan jotain likaa ja mulla on sentään hanskat kädessä. Hanskat. Muista. Ajatellaan positiivisesti. Hanskat. (oispa vielä jotkut lasit niin ettei tarttis nähdä niitä likoja. oispa joku muu siivoomassa :D)

Kävin eilen hakemassa itselleni säästörahoilla caprit ja kesäkengät, ne tosin ei ole sellaiset kuin halusin, halusin nimittäin käytännölliset kävelykengät/tossut, mutta argh kaikki siellä olleet sellaiset kengät oli joko liian pieniä tai niistä puuttui oma kokoni... Harmitti kun yhdet kengät joita menin oikein varta vasten hakemaan, olivat niin älyttömän pieniä... Koko 41 joku 39 ehkä just ja just. Ja mun läski hehtaarijalka vaatii sen normin 40-41 koon. Argh. Kostoksi ostin sitten söpöt balleriinat. Hah!


Farkkucaprit kokoa NIIN JUMALATTOMAN ISOT ETTEN KEHTAA SANOA ja kenkulit. Yhteensä 30e. Lisäksi löysin huimaan yhden euron kappalehintaan alushousuja ja sain ostettua kaikki valintapäivänä tarvittavat vesivärit ja värikynät sun muut härpättimet, paitsi luonnoslehtiön, kun sellaisia ei tuolla ollut. Vai olisiko vesivärilehtiö ajanut saman asian? Lisäksi puuttuu H3 lyihykynä.

Nyt alan laittaa kuteita niskaan ja otan ämpärin ja juuriharjan esille (muut pesuvälineet onkin jo naantalissa) ja jään odottelemaan että mies tulee kotiin vaihtamaan remppavaatteet ja suunnataan peli... eikun siis pesupaikalle.
Pelistä puheen ollen, tänään on ensimmäinen suomen peli! Katsotaan katsotaanko me se vai raadetaanko vaan ;D