Vaihtelin tuossa sivupohjia äsken, kokeilin ties mitä, mutta mikään ei oikein kunnolla miellyttänyt. Jotain kummiskin piti uutta saada niin tämä saa kelvata. Ja onhan tää aika nätti. :)

Ulkona on lämmintä kuin kesällä ja lumi sulaa lorisee kaikki pois, perskule. En ole vielä saanut lumikuvia! Tosin taidan odottaa siihen kunnes myös puut ovat lumiset.

Poopoo. Koko nukkisväki taitaa olla tänään Helsingissä, Nalle- ja nukkemarkkinoilla. Ois kiva päästä. Ehkä ensi vuonna sitten. Jos olisi vaikka hiukan myöhempään ajankohtaan (vai onkohan ne aina ekana sunnuntaina? niin olisi veronpalautuskin tullut. Jos sen sitten ensi vuonna vaikka saisi käteenkin.

Eilen olis kai ollut siskon tytön synttäritkin, unohdin. Pitää lähettää tänään viesti. Ei kyllä kutsuttu synttäreillekään, mahtoivatko pitääkään... Viime sunnuntaina siskoni ja veljeni olivat mummunsa hautajaisissa. Ei siis ole minun mummuni, koska olemme puolisisaruksia.

Ei tässä mitään kummempaa, kun muutenvaan jorisen.
Mahtaakohan sitä tänään viitsiä imuroida, kun on sunnuntai ja ensimmäinen adventtikin? Ei kaiketi.. Pitää odottaa huomiseen. Jos ei tällä kertaa menisi sulake... :D

Mää poistun tästä jorisemasta.

1101663.jpg Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille! :)