... suut auki miehen kanssa aamulla kun iski ruutuun suomi24:sessa Kirkan poismeno! Mulle ei tullut mieleen muuta kuin että "senhän piti just olla siinä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa...." Uskomatonta. Kerrassaan.
Taas on yksi hyvä artisti poissa.
Noin yllättäen.

Aika yllättäen, tai no, nopeasti, menee myös meidän Harmu huonoon suuntaan. Eilen päätettiin, ettei enää voida antaa sen kitua noin. Raukka ei melkein pysty juomaan, koska juomapullo on niin"ylhäällä", vaikkei sitä oikein alemmaksi saa ja kuivaruoka ei pysy tassuissa, joten se ei pysty nakertamaan niitä. Lämmin tuoreruoka ja vaikka juusto menee, koska niitä pystyy maaten hiukan jyrsimään. :( Voi minun pikkumiestä!
Kollotin eilen muutaman tunnin ja pidin Parmuressua sylissä. Raukka on ihan väsynyt elämään. Peseminenkin on jäänyt, kun ei pysy tarpeeksi pystyssä, jotta voisi pestä itseä..
Tänään on soitettava lääkärille ja kysyttävä piikistä.... ;( En halua... EN EN.
370068.jpg Pikkuressu.

 

Appiukko ehdotti tänään miehelle Via Baltica -reissua. Apen ystäväpariskunta ja hän ovat lähdössä kaiketi keväällä autoreissulle Baltiaan ja apen ex ei "kiireiltä pääse mukaan" (onko se ukko niin idiootti ettei se vieläkään yli vuoden kihlauksen loppumisen jäälkeen tajua ettei se nainen halua olla sen kanssa?!!) ja tilaa olisi yhdelle viiva kahdelle. Mies oli heti menossa jos vain lomansa osuu kohdalle. Siis yksin. Eikö se huomannut sitä "viiva kahdelle"? Loukkaannuin hiukan. Okei. Enemmänkin.
Menkööt sitten, jos menee.
Harmittaa, kun mies tietää, että minä en ole ikinä ollut ulkomailla, en edes Ruotsissa. En ikinä. Missään. Ja haluaisin kovasti ja meillä on ollut puhettakin jostain ihan pienestä joskus. Edes siitä Ruotsista.
Ja nyt se on menossa tuonne. Jos siitä tulee jotain.
Olin nyt vähän kylmä kun mies lähti Bauhaussiin ja kaveriaan tapaamaan (KIPEÄNÄ PERKELE) ja mies kyseli että mikä on.. Miettiköön. Mutta ihan sama, ei se kuitenkaan tajua.

Olin eilenkin kaupoilla päivällä ja ostin tuollaisen samanlaisen 1€:n luomivärin kuin aiemmin näytin, mutta hennon vaaleanpunaisen. Sopii pariin paitaani.

Kappahlissa luulin tehneeni löydön; ihanat polvipituiset housut vain 4,90€. Kokoja otin sovitettavaksi 38 (epäilyjen kera, vaikka nykyiset farkut onkin 38) ja 40. No se 40 ei mennyt edes yhdestä reidestä... ;( Että näin. Ihan kiva. Siellä olis ollut myös koko 44 mutta en IKINÄ alennu enää ostamaan sen kokoisia housuja. Joskus yläasteella oli sen kokoiset housut ja enää en pistä jalkaan. Luultavasti ne olis ehkä sopineet. Tosi pop. Vituttaa niin vietävästi, tämä ihrakasa. VITUTTAA. PASKA.
Miksen voinut olla alkamatta mässäämään? Miksen voi painaa sitä 67 kiloa enää? Voi kuinka se kuulostaakaan ihannepainolta nyt! Ja silloin kun painoin sen olin niin tyytymätön itseeni, kamala läski. JA nyt olisin kuin lottovoittaja, jos niihin lukuihin pääsisin takaisin.

Voi paska kun kaikki menee taas huonosti. ;(
Parmu. Minä. Mies. Koulu. Tervehtyminen.