Sain sunnuntaina sen asemakelloni :D Nyt on yksi päähänpinttymä hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Vaan näyttääpä eteinen niiiiin tyhjältä. No, vielä se ostamani takorautainen naulakko sinne jonnekin... Vaikka mies kyllä jo totesi, että hän ei halua laukkuja roikkumaan seinille. Mutkun se ois niinku sisustuksellinen juttu! :D Ja sitä karttaa mä en enää halua tuohon toiselle seinälle, en!

2137023.jpg
Älkää olko huomaavinanne banaanilaatikkoa nurkassa :D

2137022.jpg
Vielä lähikuvaa.

Miulla on tuolla nukkispuolella taas tänä vuonna se joulukalenteri ja Desthea on osallistunut siihen myös. Tänään luukusta tuli ei-nukkistavaraa, joten laitan kuvan tännekin:

2137024.jpg
Ihanat korvikset! :)
Jos miellyttää silmää niin saman sarjan korvikset salamoilla löytyy PLNT-shopista!

Auttaako siivoaminen muka mitään? Justiinsa viikko sitten imuroin ja taas on villakoiria niin kun ei ois ikuna imuroitu. Argh. Onneksi pölyä ei sentään ole pinnoille kertynyt melkein lainkaan. Siivoilua on kuitenkin edessä taas kun lauantaina on miehen työkavereille tuparit meillä. Perjantaiksi tuli myös kutsu miehen kaverin synttäripippaloihin, katsotaan mennäänkö, sillä lauantaina on vielä meidän omien tuparien lisäksi miehen kummitytön synttärit ja sinnekin ollaan menossa. Miksi kaikki tapaamiset kasaantuu aina parin päivän sisään? :D