Pitää mainita pari hyvää asiaa vuoden lopusta: Saatiin meille vihdoin olohuoneeseen sivuverhot! Kodin Anttilasta käytiin katsomassa ja löydettiin tumman siniset puuvillaiset lattialle ulottuvat verhot. Jestas että huone näyttää erilaiselta! Hienolta :) Ollaan kuin kunnon ihmiset konsanaan verhoinemme.
Toinen hyvä juttu on myöskin Kodin Anttilasta; ihanaihana vaaleansininen vaasi! Meille ei juuri kukkia tuoda, mutta silloin harvoin kun tuodaan niin ei ole kovin kummoista vaasivalikoimaa. Tämä oli pakko ostaa. Olisi ollut vielä vaaleanpunaistakin ja oliko peräti mustaakin, ihania! Alle 5 euroa. Voin ottaa jossain vaiheessa kuvan.

Vuoden alusta taas pari huonoa mainintaa: Saunalahdella ongelmia aattoyönä, en saanut lähetettyä viestejä, eikä mieskään. Kivakiva. Alkoi toimia vasta eilen päivällä. Argh.
Jos kännykät tilttasivat, niin niin tilttasi autokin; Naantalista poislähdettäessä mokoma ei suostunut aukeamaan. Siis ovet. Miehen oli mentävä sisään "väkisin", eli avaimella ja hälytin soiden ja valot vilkkuen... :D Kiva siinä sitten seisoskella minun auton vierellä ja ilotulitusta katsomassa olleet ihmiset kävelivät koteihinsa ja tölläsivät minkä kerkesivät. Daa-aa, minähän se siellä tosiaan olinkin autoa pöllimässä omakotitalon pihassa juuri silloin kun kaikki ovat liikenteessä, todella! Argh. Yhdessä vaiheessa kun oli pakko huudattaa autoa lisää kun se ei suostunut toimimaan, eräs joukkio meni ohi ja minua alkoi ärsyttää se töllääminen ja otin sitten kasvoille mairean hymyn ja heiluttelin niille. Tuijottivat vielä enemmän. Olisi pitänyt alkaa vetää ripaskaa vissiin vielä.
Joten, jos olit silloin siellä, se olin minö joka siellä huiskutti. ÄLKÄÄ TUIJOTTAKO. Emme ole mikään kansallinen nähtävyys.

:D Näin.

On nälkä. Mies söi viimeiset leivät ja miun piti ottaa lihapiirakka, mutta niitä ei olekaan kuin yksi jäljellä.. Juon teetä pahimpaan nälkään ja menen vielä hetkeksi nukkumaan.

305803.jpg