Ensimmäinen työvikko melkein kunniakkaasti ohi! Huh huijaa sille! Tai no periaatteessahan tämä oli vasta koulutusviikko, vaikka vain kaksi ensimmäistä päivää olivat virallisesti koulutusta. Soittelemaan osa pääsi eilen, loput vasta tänään.
Ei voi kuin sanoa, että ei ole helppoa hommaa tuo! Opiskelemista vaatii, niin paljon pitää tietää/muistaa asioita. Varmaan ajan kanssa sitten tulee automaattisesti muistista että mitä se Soneran se ja se puhepaketti maksaa tai paljonko säästöä saat tuohon ja tuohon verrattuna, mutta ihan vielä ei luonaa... Lisäksi pitää perehtyä vielä muiden operaattoreiden liikkuviin laajakaistoihin ja netteihin yleensäkin..
Tuolla kun ei siis virallisesti ole mitään yhtä tuotetta mitä myydään, niin kuin lehtimyynnissä, siellä myyt sen MeNaiset ja sillä hyvä, korkeintaan tulee joku meikkipussi kaupanpäälle. Täällä taas pitää kartoittaa ensin puhujan oma liittymä, käyttääkö nettiä puhelimella, vielä ehkä kodin netti, eli tarvitaanko mokkulaa... Ja vielä että olisiko tarvetta uudelle puhelimelle eli Kimpalle. Siinä on vielä mulla ainakin opettelemista, ei mitään hajua niistä kaikista puhelimista mitä siihen voisi tyrkyttää.. Niin ja sitten vielä se että onkos taloudessa muita puhelinliittymiä ja vaihdettaisiko nekin tai laitetaanko sinnekin kimpat... ja ja ja.
Ja arvaatteko muistaako näitä kaikkia tyrkyttää näin alkuun? No ei :D Itse keskityin tänään harjoittelemaan puhelinliittymän ja kännynetin myyntiä, en edes alkanut jankkaamaan mistään mokkuloista tms.. Huh. Kauppaa ei vielä tullut, mutta enpä odottanutkaan. Jätetään ne ensi viikkoon (ainakin toivottavasti silloin jo tulee kauppaa...)

On ollut kyllä semmonen viikko, että! Ollut kroppakin vähän sekaisin, pää pari kertaa kipeä kaikesta stressistä ja uusista asioista ja mahakin on stressiin reagoinut parhaimmillaan kolme kertaa päivässä... Ei oo kivaa. Mutta onneksi nyt alkaa rauhoittumaan, ainakin hetkeksi. :D Pääsin nyt eilen siitä toistaiseksi suurimmasta kriisistä yli, eli pomolle soitosta. Ihan kamalaa soittaa harjoituspuhelua pomolle, joka tietää kaikki asiat itse ihan täydellisesti ja ite olet vielä ihan ulkona kaikesta.. Ja muutenkin se on ihan eri asia kuin oikeille asiakkaille soittaminen. Ja sitäpaitsi, asiakkaat ei tiedä sitäkään mitä sinä tiedät, niin niille on helpompi soittaa. :D Ainakin melkein.
Tässä kohtaa voi tietty sanoa, että varmaan tulen niin olemaan öönä tuolla kun joku asiakas rupeaa kyselemään noita nettien nopeuksia yms. kun en todellakaan tajua mitä ne megat tai gigat tai mitkään tarkoittaa... ihan ulkona niistä. Tai jotkut kbt mitkälie lyhenteet? Miten ne ees kaikki lausutaan oikeesti, ei voi vaan mennä asiakkaalle sanomaan että tää on tää joku 530 abcd juttu.... :D

Mutta se töistä. Hetkeksi :D

Tällä viikolla on taas huomannut kuinka kevät tulee roimin harppauksin! Nyt on alkanut olla eläinpiirissä vilinää, ötököitä on jo ja pientä viherrystäkin on maassa. Pajunkissoista on pitänyt ottaa kuvia jo ainakin pari viikkoa, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi. Lumet on sulaneet ihan silmissä ja lokit on ilmestyneet kirkumaan. Kyllä se voi jo uskoa että pian on toukokuu :)
Huolimatta siitä että tänään oli aamulla töihin mennessä puoli yhdeksän aikaan vielä pakkasta.


Koetin napata aamulla kuvaa kun oli jäähuurua ja se kimalteli niin kauniisti, mutta ei tämä nyt ihan semmoinen ole kuin halusin. Mutta jotenkin kiva silti.

Eilen illalla kävin lenkillä ja postissa ja kamera tietysti silloinkin mukana ja ikuistin pari kevään merkkiä:

Kukkia löytyy jo paikoin ja kaippa nuo puiden silmutkin pian aukenee. :) Ihanaa muuten kun tosiaan illalla olin joskus puoli kahdeksan aikaan liikenteessä ja kuvaamassa näitä ja näin aurinkoista vielä!

Lopuksi vielä ennen kuin tästä lopetan ja painun pehkuihin, palaan työasioihin sen verran, että laitan kuvaa käytävästä, joka sinne työpaikalle vie.. Minusta hirmu ihanat kaiteet:

Ihanat, eikö? :)

Nyt öitä kaikille!