Googlen hakusanoista, joilla blogiini on eksytty, kahdestakymmenestä hakusanasta 14 koskee tuoreinta idolsvoittajaa, jota en nimeltä mainitse, sillä muuten ne loputkin 6 hakusanaa muuttuvat samoiksi muiden kanssa... :D

Olen käynyt miljoonassa paikassa hakemassa töitä, tänään Infossa oli ihan lupaavaa, oli oikein kunnon juttuhetki henkilöstöpäälikön (tms.) kanssa ja hän lupasi miettiä asiaa.
Huomenna kierrän eläinkauppoja, nekin olisivat ihan ok... Tosin uudempi kassatekniikka olisi parempi oppia, nuissa eläinkaupoissa kun tuppaa olemaan vähän erilaista tuo kassatoiminta kuin esim. marketeissa.
Jos ei onnistu, niin sitten on mentävä kysymään Kodin Anttilasta ja Citymarketista, sillä Anttilaan on kuulemma ainakin ennen otettu ja luulisi cittarinkin huolivan... Ne vain ovat kovinkovin isoja kauppoja.. Ehkä mieluummin Cittari kuin Anttila, kuitenkin. Hmh? Tässä vaiheessa ei toisaalta saisi olla kranttu, mutta en halua mennä töihin "sinne minne satun pääsemään", sillä tarvitsen motivaattoriksi sen, että pidän paikasta ja koen sen tavallaan turvalliseksi. Muutoin saatan saada masennus/paniikki/mitäliekohtauksia ja jään kotiin, mikä ei ihan käy normaalielämässä ja kunnon töissä. Apua. Haluan päästä sinne Infoon!

645241.jpg