valittiin Miss Blastic... ei kun siis Baltic Sea ja Scandinavia. Onko ne yhdistetty? No ihan hyvä. Liikaakin noita mittelöitä jo on. Herttinen kun muutama niistä oli kropaltaan olematon! Siis kirjaimellisesti, todella pieniä ja onnettomia rääpäleitä. Miten ihmeessä olivat päässeetkään koko kisoihin...
Valitsivat taas sellaiset typykät, joita kauniinpia löytyy ihan kun vain astuu ovesta ulos. Onneksi joillain ihmisillä on tarpeeksi älyä olla menemättä moisiin kisoihin.

Miksi pitää yrittää päteä sillä että sattuu olemaan nätti? Siis mitä se sitten loppujenlopuksi on? Ei mitään. Geenejä. Ei siihen tarvita mitään. Paitsi ehkä rahaa jotta pääsee kirurgille ja leikkauksiin, jos ei ole niitä geenejä. (Ja monesti vaikka niitä olisikin...) Onko niillä tytteleillä niin huono itsetunto, että pitää päteä jollain ulkonäöllä? 
Monta kertaa olen katsonut jostain GTI -lehdestä sen GTI -tytön tietoja, likalla on hyvä ammatti, eli todistettavasti löytyy älyäkin, joten miksi pitää päteä ulkonäöllä? Miksi aina pitää olla kaunis ja fiksu? Miksei voi olla fiksu ja oho, kaunis? Miksi ulkonäkö on niin tärkeä? Eikö miehiä voisi viehättää älykin? Tuo GTI -tyttö olisi ehkä voinut saada pomoltaan kehuja kuinka hän on fiksu ja hoitaa työnsä hyvin, mutta nyt hän luultavasti saa karkeita vihjailuja ulkonäöstä, tai jotain vastaavaa. Olkoon siinä sitten tyytyväinen?