Ihan siitä ilosta että lunta tuli kunnolla, pitää postata :D Ja nyt se lumi jäi puihinkin! <3

Aamupäivällä kuurasin vessaa ja piti jatkaa siivoilua muuallakin kämpässä, mutta en voinut vain olla sisällä, kun nyt vihdoin sitä lunta saatiin. Niinpä lähdin yhdistetylle kävely- ja kauppareissulle.

Juuri ja juuri sain pidäteltyä itseni etten olisi kuvannut jokaista eteen tulevaa puun oksaa tai latvustoa... :D Mii laiks lumi puussa!
Ilmakin oli niin rapsakka, että oikein pitkästä aikaa kädet punoitti kylmästä kuvailujen jälkeen.

No siivoilin minä sitten kauppareissun jälkeen, jotenkin nykyään on tullut siivoiltua enemmän... Ketuttaa vaan aina kun on imuroinut niin seuraavana päivänä tuntuu että saisi imuroida uudestaan... :D Onneksi pölyjä ei tarvitse jatkuvasti pyyhkiä, ja nyt kun on niitä useammin pyyhiskellyt niin riittää kun pölyhuiskaa näyttää.
Mutta en minä kyllä ymmärrä niitä jotka siivoaa into piukeana normaalisti näin usein mitä minäkin nyt olen... Huh huh :D Toisaalta on kiva kun on edes hetki siistiä, mutta sitten taas verenpaine nousee taivaisiin kun tulee läikyttäneeksi jotain lattialle/pöydälle tai kun kivet rapisee jalkojen alla, unohtamatta kaikenmaailman sukkanukkaa yms... Epäkiitollista.
Ei mutta nyt muistin yhden jutun joka pitää vielä siivota :D Paree mennä hoitamaan sekin pois järjestyksestä. Jos sitten palkitsisi itsensä vaikka rasvaamalla kädet ja laittamalla uutta lakkaa kynsiin!