Kuten arvata saattoi, kipeäksi tultiin. Viime viikollahan mies oli saikkarilla ja minulla oli joka aamu kurkku kipeä, mutta muuten sain sinniteltyä. Viikonloppuna tuli kurjempi olo ja alkuviikolla olikin jo lämpöä. Keskiviikkona alkoi töristely puolen päivän jälkeen.
Tänään kävin hoitajalla ja sain loppuviikon saikkaria, kovasti se koetti taas nielukoetta, mutta kuten arvata saattaa....

Eilen oli tosiaan kurssin ns. lopetuspäivä, tosin puolet jatkavat vielä harjoittelupaikoissaan, jotkut huuhtikuuhunkin asti. Kerrottiin kuulumisia ja saatiin kaffet ja kakut ja osa sai kurssitodistuksen, minä en vielä kun jatkan töissä. Sovittiin että oma opettaja tulee käymään ehkä viikolla 8 tuolla työssäoppimispaikassani.

Kovasti oli monella asiat selkiytyneet kurssin aikana, kuten minullakin, mikä on tosi hienoa! Oli sitten kyllä muutamia, joilla ei edelleenkään ollut mitään ajatuksia, mutta kyllä sitä vielä ehtii :) Uutta alaa oli moni lähdössä hakemaan/opiskelemaan. Jänniä aikoja tiedossa.

Kurssittelun jälkeen mentiin Desthean kanssa vähän keskustaan ja käytiin syömässä "lounaat" Cafe Brahessa, mikä ei ole kaikkein edullisin paikka... :D Jonkin Baquette tai mikä lie kummallisuus oli minun valintani, sellainen täytetty leipä, jossa oli tomaattia ja motsarellaa yms. Ihan maukas leipä, mutta suolainen hinta :D Mutta kovasti oltiin varmaan in kun siellä syötiin :D


Kätevää kun kauppareissulla saa kuvattua miljuuna kuvaa...

Poikkeiltiin sitten Glitterissäkin as usual ja eksyi sieltä yksi koru mukaan. Nyt vain pitää kyllä mennä ottamaan toiset korvareiät pian että tuota voi järjellisesti pitää.... Tai tää nyt on mun ajatus vain..
Desthea häippäisi jossain välissä ja minä jaksoin vääntäytyä vielä Lindexille, haussa oli perus pitkähihainen paita valkoisen nykyisen kaveriksi, pidettäväksi neuleiden alla. Ensin en löytänyt mitään kivaa, mutta sitten näkyviin tulikin alerekki ja siellähän oli ihan tismalleen samanlainen ja -kokoinen paita kuin minulla jo oli, mutta vain fuksian värisenä :) Jes, ja hintaa vain 5e. Löysin vielä violetin topin, jolle tuli hintaa jotain 3e. :) Ennen kassalle menoa eksyin vielä koru- ja laukkuosastolle ja oli ihan pakko ottaa sieltä mukaan 7e hintainen pikkuinen musta olkalaukku!


Paidat ja korvis.


Söpö. Pitkää hihnaa käyttäen, tai vaikka ihan näin. Metalliosat on kultaisia, valo häikäisee niin ettei oikein erota.

Tein pienen tilauksen Villihelmeen, katsotaan ehtiikö huomiseksi tänne.. Vähän koruntekojuttuja.

Hei Buzzausinnokkaat, koetan huomenna jaksaa könystää postiin viemään ne teidän hoitoaine purkit, mutta viim. ensi viikon alussa ne on teillä! :)

Paljettipipo tuli eilen illalla valmiiksi, tässä se on päivemmällä kuvattuna. Seuraavan teen varmaan samalla mallilla, mutta hieman pidemmäksi, luulen. Enemmän "lörtsyä".

Jokin viikonloppu muuten saksin vanhan kalenterini ja tuunasin uuden pikkukalenterini:


Paulo Coelhon runo ja Catalina Estradan kuvitukset.


Samasta kalenterista tuli täytettä pariin valokuvakehykseenkin.

Nyt tää menee laittamaan uuden satsin lämmintä vettä ja laittaa miehelle viestiä että tuo nessuja kaupasta.. Mun nenä ei kestä vessapaperiniistoa... :D

Terveyskeskusreissun jälkeen bussia odotellessa voi nähdä kauniita asioita.