Vaikka tässä ollaan vähän haikeissa tunnelmissa oltu, niin on silti ihanaa huomata miten ihan yhtäkkiä taas kevät on tullut! Se vain yhtäkkiä suorastaan purskahtaa esiin. Kaikki on niiiin vihreää jo ja ötököitä kuhisee ja haarapääskytkin liiteli tuossa aiemmin päivällä. Kävin kirjastossa tuossa puoli neljän ja puoli viiden välissä ja meinasin näkähtyä kuumuuteen, eikä ihme, kotiin tullessa katsoin yhä varjon puolella olevaa lämpömittaria ja mokoma näytti 27,6 astetta! Jestas. Ihan kuin oltaisiin elokuussa eikä toukokuussa.
Seuraavan tilin ostoslistaan kuuluu ehdottomasti haaremihousujen osto! (farkkuja ei kestä) Kun vain löytäisin sellaiset jotka ovat fiksut... Ei sellaisia jumalattomia haararoikkoja mulle kiitos... :D Voi kyllä olla vaikeaa löytää näille reisille pökiä jotka vielä olisivat löysätkin, mutta toivossa on hyvä elää... (ja pukukoppiin tikahtua...)

Tässä vähän kuvasaastetta Raision toukokuun kukoistuksesta:


Kaupungin järjestämät vakiokukat joka kevät/kesä. Eipä näissä valittamista, kauniita ovat. :)


Näitä on istuteltu nuorten puidentaimien ympärille.


Joissain paikoissa saa vielä miettiä, oliko se kevät vaiko syksy..


"Äitienpäiväkukkia"


Satumetsää... tai sitten erään kerrostalon takapihaa..?

Näitä maisemia siis matkalla kirjastoon, koko matka ihan kaupunkialueella.

Ensilauantaina on taas raision keskustassa markkinat ja Kitarasankarikisat. Juontajana tänä vuonna Jone Nikula, pakko mennä katsomaan! Viime vuonnahan näillä markkinoilla kävin katsastamassa Heikki Silvennoisen ja sain nimmarinkin. :) Jostain olin lukevinani että Silvennoinen tulisi nytkin tuonne, mutta kaupungin sivuilta en kyllä mainintaa löytänyt.. Noh.. Eiköhän Nikula korvaa tuon puutteen jotenkin... ;D

Nyt pitäisi mennä hiukan imuroimaan/pesemään rattopoikahäkin takana ollutta seinää. Odotan innolla :D