Tulipa verolaput. :) Mie saan aika kivasti taas palautusta *wirn*. Hieman yli 300€. Aika mukavainen summa. No, se on vasta jouluna ja ties mitä siihen mennessä on maksettavaa..

Maksettavasta puheenollen, tuli myös kolme laskua.. Yksi lääkärin soittoajasta, siitä kun se kirjoitti b-lausunnon kelaa varten, kiva kiva, n. 19 eupoa sinne. Sitten tuli, köh köh, kaksi laskua käyttämättömistä terppa-ajoista... Milläköhän ne maksan? On tullut pari kertaa unohdettua ne käynnit... Eivät ole ennen lähettäneet laskua, kun tietävät tilanteemme, mutta nyt taitavat koventaa otteita. Toisaalta ihan hyvä, mutta... Iih. Katsotaan nyt miten saan ne maksettua. Ai hitsi, pitääkin tsekata kaikki ajat nyt sinne ja työkkäriin ja muualle, etten vain ole sopinut matkan ajaksi mitään.. Puuh...

Äidillä on tänään lääkäriaika, juuri nyt, muistaakseni, PAREE OLLA NYT SITTEN MENNYT SINNE! Meinaan epäilyttää, nimittäin äidin ilmeisesti pitäisi saada tänään oma rahansa Kelasta, etteivät nyt olisi alkaneet heti aamusta ryyppäämään, sitten ei ainakaan mokoma mene minnekään.. Ja kun se olisi aika tärkeää mennä nyt! Ensinnäkin sen sairaseläketutkimuksen takia ja toisekseen niiden möykkyjen takia, jotka löysi kainalostaan. Hitto, jos ei ole mennyt!
Jos nyt taas vaan ryyppäävät kaikki rahat, niin! Viime sekoilun aikana meni kaikki isän rahat, juovat oikeasti ne viikossa, parissa! En voi tajuta.. Tuhansia euroja... Kuukaudessa.. Viinaan..
Äiti lupaili että laittaisi minulle "ihan omaa" rahaa tänään, katsotaan. Olisihan se kiva. :)

Ei muuten kai ole epäselvää, keneltä olen perinyt kaikki huonot puolet... Tuppaa jäämään äidiltäkin jotkut tapaamiset ja asiat hoitamatta... Ja katkeruus kumpuaa sieltä, toisten moittiminen... Onneksi minulla vielä on aikaa yrittää päästä eroon noista puolista...

Hioin äsken vessaa (taas), paklauksia tasaisemmaksi. Pakko on kyllä päästä hiukan suihkuttelemaan itseä vielä tänään, kun on "se aika kuustakin". Illalla teippaan paikat suojaan ja päälystän jätesäkeillä.. Ja mies saa esitellä minulle telan ja sudin.. Ai mitkä? :D JOS sitten huomenna saisi oikeasti homman alkamaan... Siis edellisen postauksen kommentissahan Hehkuvaiselle jo kerroin, että mies ei päästänyt minua vielä hopmmiin, kun ei ollut näyttänyt minulle miten kaikki tehdään... Joopa joo... *miehet*

526950.jpg Kyllä se homma hoituu..... XP

Ps. Ohoh, olen saanut Kelasta viime kuun lopun saikkarirahani, seissemän kymppivä. Jii! Just soitin tänään sinne pariin kertaan, mutta jouduin vain jonotukselle. Olipa kiva ylläri. )

Pps. Tein vielä kyselyn, jonka vissiin nappasin joskus... Saokalta? Sain vasta nyt täytettyä.

Mitä teit tasan vuorokausi sitten?
Taisin olla sängyssä nukkumassa. :D

Kuinka tutustuit henkilöön, joka on kännykkäsi numeroluettelossa seitsemäntenä?
Sehän tuli ihan kotipihalle. :) Mies.

Onko sinulla paljon rutiineja?
Onhan niitä, liittyen esim. aamupesuun.

Miksi asut siellä missä asut?
Miehen kanssa muutettiin, koska asunto on isompi kuin edellinen ja halvempikin.

Osaatko sanoa (kalenteriin katsomatta) monesko päivä tänään on?
21? Ohoh, oikeasti 23. Ei sitä aina voi olla oikeassa...

Koska viimeksi teit itse ruokaa?
Lauantaina perunoita ja jauhelihakastiketta. (Nyt on maanantai)

Muistatko, minkä cd:n ostit ensimmäiseksi?
Oisko ollut jotain Bäkstriitpoissia? En muista..

Millaisessa asennossa olet tällä hetkellä?
Istun puisella tuolilla kyyryssä ja oikea jalka vasemman yli heitettynä.

Mitä haluaisit huomenna tapahtuvan?
Saisin paljon rahaa yllättävältä taholta.

Kuinka paljon salaisuuksia sinulla on?
Liikaa. Ihan liikaa.

Näetkö paljon unia? Kerro viimeisin.
Yleensä joka yö, mutta nyt on ollut hiljaista muutamana yönä.. Harvinaista. Viimeisin muistamani uni oli painajainen, jonka haluan unohtaa.

Aistitko, jos sinua tuijotetaan?
Kyllä, yleensä.

Ketä kättelit viimeksi?
Varmaan omalääkäriä.

Mitä näet kun suljet silmät?
Mustaa. Hetken kuluttua päässä liikkuneita asioita.