Uusi viikko. Ihan hoopo olo kun on etäpäivä ja huomenna Itsenäisyyspäivä. Tämmöinen superpitkä viikonloppu. Paitsi miehellä, jolla on tänään yötyötä.

Eilen oltiin Desthean kanssa messukeskuksessa joulumarkkinoilla ja olipas siellä tavaraa! Huh huijakkaa. Onneksi omat rahavarat on aika pienet niin ei tullut langettua mm. pöllökranssiin, pöllökassiin, pöllöpipoon..... :D Ostin vain pari lahjusta parille ihanalle :)

Sain tietää etten pääse työssäoppimaan tuonne ykkösvaihtoehtooni, Cailapin varastolle :( Hitsiläinen. Tosin kuulemma tammikuun alussa voisi olla tilaisuus mennä sinne jos vielä kiinnostaa, pitää miettiä olenko alkuun jossain muualla ja menen sitten tuonne... Hmm..


Tässä ihanat Desthean tekemät korvikset, jotka on unohtuneet esitellä. (ja maksaa, maksan heti kun rahahanat aukeaa ;D)

Anteeksi taas kämäinen kuvanlaatu, jotenkin ei nykyään oikein tuo kuvauskaan onnistu. On ollut semmoinen levoton olo viimeaikoina, kun on ollut kaikenlaista kurssimietittävää ja koulutusta ja vielä olisi tiedossa se hygieniajuttu ja tuo harjoittelupaikka pitäisi löytää asap ja ja ja.

Ostin perjantaina lankakerän jotta saan toteuttaa himoni alkaa kutoa sukkia (tiedän, olen hullu) ja kotona huomasin että puikot on hukassa.... Luulin ensin että ne ovat raumalla, mutta tänään löysin ne ihan eri paikasta missä niiden olisi kuulunut olla... :D Mutta huomenna voin linnan juhlia katsellessa aloitella kutomista!

Miehellä on huomenna Reserviläisten kunniavartio taas hautausmaalla, katsotaan jaksanko itse sinne raahautua, no, ehkä.. jos kerran mieskin yövuoron jälkeen.

Mutta nyt mietin, vieläkö viitsisi pyyhkiä pölyt ja imuroida? :D Että saisi vaikka jouluvalot keittiön ikkunaan.. Hmm...

PS. ENSILUMI!!!!