214016.jpg
Eilen saatiin huonoja uutisia rahallisesti. Tai en tiedä, onko tuo oikea tapa ilmaista se, mutta kuitenkin.. Mies saa huomenna tilin, n. 470 euroa... Sillä pitäisi sitten maksaa ensin pois tilin miinus, puolitoista sataa, kun on ollut pakko ostaa kuitenkin ruokaa ja bensaa ja sitten pitäisi maksaa vuokra (miehen siis kokonaan, kun minulla ei ole rahaa) ja auton laina. Plus miehelle tuli satasen kännykkälasku, joka on minusta aivan järjetön ja typerä, mutta siinä on kyllä niitä loman aikaisia, että toisaalta sen ymmärtää. Mutta en käsitä, mihin mies tarvitsee nettiyhteyttä kännykkään?! Joskus tuntuu muutenkin, että mies on liian kiinni kännykässä, aina soittamassa jonnekin. Joskus arki-iltaisin se saattaa soittaa työkavereille jotka on yövuorossa ja puhua niiden kanssa iät ja ajat, vaikka voisi vaikka piikittää tai soittaa ja sanoa että soitatko takaisin, sillä työpuhelimesta se on ilmaista. Hei halojaa?
Mutta siis pointti on, että niin mistä muka maksetaan kaikki? Jaa,a.. Mies stressaa taas ja minä myös.

       290700.jpg   290701.jpg   290699.jpg

Miksi minä en saa sitä työpaikkaa? Miksi ei voisi edes voittaa muutamaa satasta vaikka arvasta? No ei ratkaisisi kaikkea tietenkään, mutta silti.

Mies osti kesälomansa lopuilla revolverin, en olekaan maininnut. Lomaltapaluurahoilla. Myi kyllä toisen pistoolin pois. Mutta meni siihenkin kolmisensataa silti. Ei oikein voi moittia, kun omaa rahaa on, ja pitäähän jotain kivaakin saada, mutta... No, minä en sano mitään, varsinkaan kun en tuo itse rahaa talouteen. Huh, tällä hetkellä on ihan huumaava se ajatus, että jos minäkin saisin palkkaa, se rahamäärä tuntuu ihan huimalta! Vaikka siis harjoittelijan palkka, oppisopimuksella. Uudella innolla taas huomenna etsimään, kun miettii tuota summaa!

Sunnuntaina on miehen kummien toisen pojan konfirmaatio ja rippijuhlat, sinnekin jokin lahja tai raha. No, onneksi sieltä saa kakkua vaihdoksi :D Sinne tulee taas vissiin koko jumalaton suku, piha ja talo piukassa porukkaa, huh huh. Mitähän sinnekin laittaisi päälle? Ei mitään kauhean hienoa (kun ei edes olisi) mutta jotain juhlavampaa... Mies ajatteli laittaa suorat housut, joten on kai minunkin pakko laittaa ainakin hame. Mietintään.

370252.jpg