Haastattelu ohi - onnellisesti vai ei, sitä ei tiedä ennen kuin ensiviikon alussa. About. Ilmoittavat sitten, kävi miten kävi. Minun lisäkseni hakemassa oli kolme muuta, kaksi lukionsa päättänyttä ja yksi vanhempi nainen. Haastattelu tehtiin oudosti, kaikki me hakijat istuimme pöydän ympärillä ja kaksi pomoa kyseli kysymyksiä ja jokainen vuorotellen vastaili parhaansa mukaan... Jännä tilanne.
Toivon olevani vahvoilla, koska minulla on jotain kokemusta, ja nämä kaksi nuorempaa ovat vasta ylioppilaita ja toinen kertoi ettei halua elääkseen tehdä kaupallista alaa vaan lastenhoitoa ja toisella oli vielä uusintakirjoitukset tulossa. Ja tämä vanhempi nainen oli kyllä parhaillaan elintarvikekaupassa, mutta hänellä oli muunlaisia puutteita. Niistä ei enempää. Ja nämä nuoret halusivat mieluusti Turkuun, samoin kaiketi vanhempi, minä taas menisin mielellään tänne Raisioon, jonne porukkaa haetaankin. Thumbs up!

Haastattelu kesti tunnin, ja minä olin ottanut bussiaikoja vain 11.50 asti, joten ei hajuakaan milloin seuraava bussi menisi... Onneksi pelastava enkelini, Tiia, tuli kuskaamaan minut kotiin (tosin kuskasi hän minut haastatteluunkin, kiitoksia myös siitä) omien menojensa jälkeen.
Sompailin sitten hetken aikaa isolla kirppiksellä ja löysin pari kivaa halpaa juttua, nukkikseen, tietty, ja sitten hoksasin samassa rakennuksessa olevan lähetystyökirpparin ja poikkesin sinnekin. Sieltä en ostanut mitään :D

Teehetkeiltiin Tiian kanssa kivasti kuskausten jälkeen meillä, ja nyt istuksin tässä. :D
Sain Tiialta synttärilahjankin, suloinen! :D Kiitos! :)

1740217.jpg

Sain Saokalta tällaisen merkinnän:

1740214.jpg

Ja tämä kuuluu jakaa edelleen viidelle blogittajalle, jotka bloggaavat kesälläkin.
Tässä heitä:

Hehkuvainen

Saoka itse

Anuradha

Desthea

Tuhlaus

Nuin :)