Pääsiäinen oli ja meni. Muutama Kinder tuli syötyä :) Mämmiä ei :D

Torstaina oli minulla vielä työpäivä mutta mies suuntasi jo silloin mökille. Minä taas nautin kotimatkan alussa bussia odotellessa (myöhässä tms) kahden humalaisen miehen seurasta... :D Siis ihan näitä perusjuoppoja jos rumasti sanotaan.
20 minuuttia siinä tuli juteltua kyseisten herrojen kanssa...
Toinen oli nimeltään Raivo ja toinen nimetön kuulemma oli saksofonisti (tai trumpetisti, taisi vaihtua aina siinä jutun mukana..) Melkein jo mentiin Raivon (ei kuulemma aidsia eikä syfilistä, testattu on) kanssa vihille (kaveri ois tullut soittamaan häihin sitä saksofonia/trumpettia), mutta romutin unelmat kun kerroin olevani kihloissa.. XD Että näin taas turun bussipysäkillä. Jaa niin, lupas se toinen tulla soittamaan häihin kuitenkin, vaikka sulhanen olis erikin :D
Tarjottiin mulle muutamaan kertaan juotavaakin mutta kieltäydyin kohteliaasti... :D

Perjantain ja lauantain olin sitten yksinäni kotosalla, kävin hiukan kävelemässäkin, lauantaina oli muuten varjossa 10,3 astetta plussaa ja arvatkaa oliko kuuma kun kävi kävelemässä, varsinkin auringossa...! Kevät tulee!
Lumi on sulanut ihan silmissä, ihan kirjaimellisesti ja muuttolinnut on vallanneet pellot ja taivaat! Muutamia ötököitäkin leijailee jo kohmeisina siellä täällä. Vielä kun alkaa vihertää enemmän niin kiva on! :)


Tipuja mökin takana syömässä :) Ikkunan kautta otettu kuva. (huh haluan nuo telineet pois ja nuo kannot kanssa!)

Sunnuntaina busseilin aamupäivällä mökille miehen seuraksi (oli muuten meidän 6vee päivä, niin kaun ollaan oltu yhdessä! :) Ensi kuussa on kihlauspäivä!)
Sunnuntaina kävi miehen työkaveri tyttärineen kylässä ja söimme lettuja ja kindereitä! :) Illalla teimme kävelylenkin ja kävelimme naapurin maataloon josta saimme käyttöömme vanhan liki yhdeksänmetrisen alumiinisen kasteluputken (siis peltojen) jonka vielä illalla viritimme mökin ulkotakaseunustalle ja johan tuli telkkariin yli 30 kanavaa.. Eiköhän piisaa... :D LOL. No, näin Harry Potterin!! :D Kävelylenkillä ihastelimme kurkia jotka lauloivat lähipellolla! Soidinmenot kaiketi menossa, olivat kuulemma laulaneet koko ajan kun mies on mökillä ollut. Maanantaina ne olivat päivällä hävinneet, tosin laulua kuului vielä jostain. Samoin kuului joutsenten ja hanhien laulua :)

Maanantaina laiskoteltiin ja päivällä kestittiin miehen vanhaa armeijakaveria emäntineen pasteijoilla ja suklaakekseillä, tulivat visiitille mökille.
Sen jälkeen alettiinkin kerätä tavaroita kasaan ja poikettiin vielä isolla ruokintapaikalla ja nähtiin taas komea kaurispukki! Varmaan sama jonka näimme jo aiemmin samalla paikalla, nyt oli yksin, viimeksi sillä kun oli seurana nuorempi pukki. Oli varmaan ajanut mokoman pois reviiriltä. Komea eläin, upea! Valitettavasti en saanut kuvaa kun se loikki niin nopsaan kauemmas meitä katselemaan ja olisin tarvinnut metrisen teleskooppizoomin että se olisi erottunut kamerassa :D Tätä pukkia ei kuulemma ammuta, rökitys sille joka ampuu.. Valtapukki, tekee varmaan komeita ja kauniita poikasia jos vaan saa olla rauhassa!


Tämmönen vaatimaton porkkanakasa peuroille, kauriille ja hirville :) Kasa on talven aikana pienentynyt varmaan puolella, nam nam! Lisäksi on muita pienempiä ruokintapaikkoja ja riistapeltoa :) Täällä se kaurispukkikin oli herkuttelemassa :)


Jätin pajunkissat pensaisiin, on ne nätimpiä siellä kuin maljakossa :)


Eikös se niin ole että kun on naavaa niin on puhdas ympäristö tai terve puu tai jotain?


Tässä on "mun" Pretty Girlsit!! <3 Ihanat Keiju ja Lillan :) Näitä käydään aina moikkaamassa ja paijaamassa! Hirvikoiria :) Tai siis Keiju on, Lillan ei oikein ole sisäistänyt hirvien ajoa... :D Mutta Keiju onkin oikein valiokoira ja pentunsakin ovat samaa luokkaa! Keiju on oikea muru, ihana koira, se hymyilee niin suloisesti, en saanut sitä hymyä kuviin kun olivat tytöt niin innoissaan vieraista ja kuvaamisesta että hyvä kun olivat hetken aloillaan... :D Lillan on oikea keguru, tuo aitaus on noin 180cm korkea tai enemmänkin, mutta hän pomppii melkein yli, hassu koira! Niin juu, Keiju on kuvissa vasemmalla ja Lillan oikealla :)

Sitten vielä pari kuvaa, tykkään kuvailla erilaisia pintoja ja varsinkin kuluneet ja ruosteiset pinnat on ihania. Onneksi on vielä niin paljon rakennusroinaa mökin pihalla että saa hauskoja kuvia :)

Kuka tietää mitä kuvat esittävät? Kyse on kahdesta eri "esineestä".