Kävin tänään ennen töihin menoa Hansassa hiukan pyörähtämässä :) Etsin pääsääntöisesti Hansan keskellä olevasta lahjakaupasta (miten se nimi taas unohtui) pikkuruisia ihania esineitä... :

1305896.jpg

Nämä ihkuihanaiset rakkaus-pöllöt ja rakkaus-norsu olivat tähtäimessäni!! <3 Näin näistä vilauksen eräässä nukkisblogissa ja oli sitten ihan pakko syöksyä ensitilassa ostamaan itsellekin! Nuo pöllöt on niiiiiiiiiiin rakkaus! Ja tuo norsu, niin suloinen!! Niitä oli vielä ainakin neljää eri kokoa, mutta isoin olisi maksanut jo 7e joten jätin myöhemmäksi... Iso pöllö maksoi 3,50 ja sitä olisi ollut vielä yksi isompi koko, mutta rahanpuute iski ja jätin senkin myöhempään.
Ja nämä on tosiaan sitten pieniä! Tuo pikkuinen pöllö ja norsu on ihan nukkekotiin sopivia posliiniesineitä vaikka kirjahyllyyn... Jos maltan laittaa, laitan ne varmaan tuohon muiden pöllöjeni viereen.. Paraatipaikalle... :) Nää on ihania!! <3 <3

Lisäksi poikkesin Glitteriin hakemaan hiusnipsuja ja tukun ponnareita. Väriteema näytti tänään olevan siniharmaa ainakin näissä ostoissa, nimittäin nisput olivat sinisiä ja ponnarit sinisiä ja harmaita. :) Laitoin heti nipsut päähän, minulla kun oli päällä tuo eilinen kirppikseltä bongattu paitakokonaisuus ja nipsut kävihyvin yhteen topin kanssa. :)

1305895.jpg

Omasta päästä on hieman vaikea ottaa kuvaa.... ? Tuossa on vielä pikunipsut kanssa, koska luulin taas töissä laittavani headsetin, jolloin nuo nipsut ei olisi yksinään miun fledaa pitäneet aisoissa.. Käytin kummiskin luuria mutta jätin laiskana pikkuiset myös päähän.

Tänään oli positiivinen alku työviikolle, toivottavasti ei lätsähdä huomisna!

1078732.jpg