Jopas jopas.. Minä neitipä se olinkin tänään rohkea ja heräsin ennen yhdeksää imuroimaan ja jo puoli yhdentoista aikaan olin jo käynyt suihkussakin ja vaikka valmiina kaupungillelähtöön. Oikein erityistä.
Syy miksi innostuin imuroimisesta, oli se että mies eilen illalla varoitteli että appiukko voi tulla huomenna katsomaan makkarin ikkunaa, kun siellä on ikkunan alla soma rako, josta vetää niin vietävästi. Tukkeena on tällä hetkellä sinitarra... :D Makkari on kuin pakastin vähänkin kylmemmällä ilmalla. Mie kun en ole niitä ihmisiä joiden mielestä makkarissa kuuluu olla alhaisempi lämpö kuin muualla asunnossa. Muutenkin kaikki paikat aina jäässä ja saa olla villasukat jalassa. Ja mies on koko ajan nuhassa.

Mutta niin, eipä tuo appiukko näkynyt tulevan, tainnut unohtaa koko jutun. Ärsyttävää, että mies sanoi juurikin puhelimessa tämän ja mie sitten mietin että eikös sitä voisi muistuttaa.. Ei vissiin. No, kyllä mie tarkenen, enkä ole ollut kipeänäkään kuin kerran kahden vuoden aikana, mutta mies saa sitten ihan ittekseen niiskutella ja valitella kuumeista oloa.

Kävin tosiaan myös kaupungilla, kirppikseltä löysin mielenkiintoiselta vaikuttavan kirjan, vain eurolla. :)
Kaupasta hain piimää uutta piimäkakkua varten ja hiivaa, koska miehelle tuli mieleen että pitäisi tehdä sämpylöitä.. Noh, tekemään. Mietin vaan että notta kuka TAAS tiskaa ne kaikki astiat ja muut... Huoh.

Tärkein syy kaupungille menoon oli passikuvat. Kävin kysymässä mitä maksavat.. ja olin pudottaa silmäni... 14 euroa! NELJÄTOISTA! Herraisä. Naantalissa on kuulemma halvempaa, tulee melkein edullisemmaksi huruutella bussilla sinne kuvattavaksi :D En siis maksanut tuota ultimaattista summaa. Katsotaan josko tulee vaikka miehelle asiaa mennä Naantaliin, niin mie menen samalla kuvattavaksi.

Oli kyllä aikamoinen taistelu että pääsin sinne kysymään. Minulla on ihan hirveä kamerakammo. Edes tuollainen passikuva, jossa ei todellakaan saa edes hymyillä, tuntuu kamalta. Kun joku, ihan kuka tahansa, ottaa kameran käteen ja alkaa hosua, niin minä jähmetyn ja minusta tulee automaattisesti hirveä ankanpoikanen. Ihan kamala.
Heh, muistan yhden passikuvan, nykyistä edeltävän, minulla oli niin kypsä ilme, silmälasit vinossa vasemmalle ja olkapäät vastaavasti kenottivat oikealle. Olin ihan kiero. Meinasin polttaa koko kuvat heti.. Kamala semmosia näyttää.. Huh huh.
Jos joskus joku onnistuu saamaan minusta kauniin ja luontevan kuvan, niin lupaan heittää kärrynpyöriä.

Mutta nyt pitää henkisesti alkaa valmistautua leivontasessioon ja odotella miehen kotiintuloa.. Josko se appiliinikin sieltä tulisi. (Vaikka mieluummin olisin pois kun se tulee.. Kummiskin pitää mennä yhdessä pappaa katsomaan ennen joulua, siinä on ihan tarpeeksi appea yhdelle viikolle.)

Positiivista asiaa tälle päivälle: äiti kuulosti selvältä puhelimessa. Taitaa olla taas rahat vähissä. Hmh.

Ai niin; koska meille alkaa tulla joulukortteja? Häh?

219723.jpg

PS. Katsottiin eilen DaVinci Koodi. Upea. Mahtava. Kyseenalaistava. Uusia ulottuvuuksia tarjoava. Kysymyksiä herättävä. Hanks oli hyvä roolissaan, kuten yleensä, vaikka monesti epäilen hänen sopivuuttaan rooleihin. Ja naisnäyttelijä oli oikein hyvä. Ja kaunis. Mutta ilman mitään kikkailuja. Hyvä elokuva. Kyllä. Ja Ian McKellen oli oiva roolissaan. Oli oikein mielenkiintoista nähdä hänet ihan tavallisena ihmisenä. :D

PPS. Minulla oli tänään hallinnan etusivulla jopa ilmoitus uudesta kommentista... joka oli kirjoitettu 16. päivä... :D