Kyseessä ei ole huulien suipistelu, vaan Buzzador -toiminta. Itse olen ollut Buzzadorina useamman kuukauden, nyt sain ensimmäisen Buzzador -tehtäväni. Pääsin osallistumaan Doven uuden Nourishing Oil Care -hoitoaineen testaamiseen ja minulla on nyt samalla mahdollisuus lahjoittaa muutamalle halukkaalle 50ml purnukka kyseistä hoitoainetta kokeilua varten.

Mitä Buzzadorina oleminen on?

Hain tänään siis ensimmäisen Buzzador-pakettini postista :)

Sain itselleni normaalikokoisen hoitoainepurkin testiin ja kymmenen pienempää purnukkaa ystäville jaettavaksi.
Hommahan siis menee niin, että kokeilen tuotetta ja raportoin sitten tuloksista Buzzador-sivustolla. Jos haluat kokeilla tuotetta niin ilmoita minulle, ja laitan tulemaan purnukan ja pari kysymystä joihin voit vastata kokeilun jälkeen. Ihan simppeleitä kysymyksiä, ei siis mitään esseitä tarvitse kirjoittaa ;) Paketista tulee maksipaketti, koska purnukka ei ihan mahdu postilaatikosta. Kommetit voit laittaa minulle vaikka sähköpostiin.

Minkälainen tuote Dove Nourishing Oil Care sitten on?

Se on ensimmäinen raidallinen superhoitoaine. Se ravitsee hiuksiasi kolme kertaa enemmän kuin tavallinen hoitoaine. Hoitoaineella on ainutlaatuinen kaksitehoinen vaikutus ja sen valko- ja kultaraitainen koostumus sisältää samalla sekä hoitoaineen että hiusnaamion. Kuivat ja pörröiset hiukset tulevat pehmeiksi ja kiiltäviksi ilman rasvaisuuden tuntua.

Hoitoaine hoitaa hiusta kolmella tavalla:

1. Kookos- ja manteliöljyn rasvahapot tunkeutuvat hiukseen antaen sille näin enemmän ravinteita kuin tavalliset kosteuttavat hoitoaineet.

2. Oil Care jättää hiuksen pintaan hyvin ohuen suojakalvon. Se ei latista hiusta ja ehkäisee hoitavan kosteuden haihtumisen hiuksesta.

3. Tuotse sisältää myös paljon Omega 9-rasvahappoa, joka ravitsee syvältä ja ehkäisee hiusrakennetta kuivumiselta ja vähentää pörröisyyttä.

Tällaisia lupauksia siis Dove on antanut. Itse aloitan kokeilun huomenna aamusuihkussa. Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että hoitoaineen tuoksu on ihana! Laitan tännekin kommenttia kokeilustani jossain vaiheessa.

Mutta tosiaan, kommentoi tänne tai laita postia osoitteeseen aytha @ suomi24.fi jos olet kiinnostunut kokeilemaan tuotetta ja kertomaan oman arviosi!

Ps. Ihan normaali postaus löytyy tuolta alempaa ;)