Otsikko kuvaa sitä miten tämä päivä on kulunut. Todella nopsaan. Mihin lie niin kiiruulla mennyt?
En edes ole niin kummia puuhannutkaan, että olisi aika sen vuoksi kulunut..
Olen imuroinut, pessyt pahimmat kohdat lattiasta, kuvannut kiiltokuvia (ensin blokannut ne) huutonettiä varten, puuhannut arvonnan voittopaketin kanssa, tehnyt ruokaa, suunnitellut nukkisjuttuja, ollut netissä.. Hmh?

Mieskin tuli aikaisin töistä, peräti puoli kuudelta, mutta eipä sitä missään huomaa :D Meni nimittäin vielä illalla setänsä luo, eikä ole vielä tullut takaisin. No, eiköhän kohta, ajokin kestää puoli tuntia ja huomenna on työpäivä taas.

Naurettiin tänään äidin kanssa äidin kokkauspuuhille :) Ei synny piirakkapohjaa oikein ilman voita,ei... :D
Äiti vain oli miettinyt, että kuinkas mustikkapiirakasta tuli niin kuivaa... Kunnes keksi ettei laittanut voita... Miten sen voikin inohtaa? Hih. :D

Ulkona en muuten tänään käynyt ollenkaan! No, mitäs siellä, sateessa ja kylmässä. Tosin aamulla oli aika lämmintä, katsoin mittaria joka näytti 57.... hetkinen? Joo, Fahrenheittiä. :D Oli vahingossa vaihtunut asteet...

Ai niin, miten voi taas käydä näin? Eräs jalkapallon pelaaja on taas kuollut kesken pelin; saanut sydänkohtauksen. Ikää poikarassulla vain 22 -vuotta! Siis minun ikäinen! Herraisä... Ja tyttöystävä jäi yksin odottamaan lasta.. Voi voi... Huh.

No mies tuli, lopetan.