Tekstiä pukkaa, tekstoä pukkaa.. ;D Viikon hiljaisuus tekee hyvää kun sitten heti peräjälkeen tulee kolme uutta postausta!

Tällä kertaa näytän mitä olen näperrellyt:Sormukseen tarvittavat osat: sormusrengas (tuota pikku pyörylää en nyt tarvinnut), nappi, liimaa ja pyykkipoika.
Leikataan napista se "langansitomisreikä" pois metallisahalla, tai muovisista vaikka pihdeillä.
Sitten napsitaan nuo sormusrenkaan pikkunipsut irti, niitä ei nyt tarvittu. Sitten hiukan taivutetaan tuota sormuspohjaa vähemmän kaarevaksi, liimaa pintaan ja nappi siihen päälle ja puristuksiin kuivumaan vaikka pyykkipojan kanssa (jos ei muita puristimia löydy)


Älkää välittäkö siitä tosiasiasta että kynsilakkani on lohkeillut XP

Voilá - siinä sormus!


Sitten lisää nappeja ja korvakorutappeja! (anteeksi epätarkka kuva)

Napeista nuo takahärpäkkeet irti pihdeillä/saksilla/puukolla (kunhan olet varovainen). Loput siloitellaan hiekkapaperilla. Sitten vain turaus liimaa ja korvistappi siihen. Koetin saada kuivumaan pyykkipojan kanssa, mutta lopputulos oli se että molemmat pikkuosat löytyivät yrityksen jälkeen lattialta - liimapuoli alaspäin :D Mutta jollain puristimella voi onnistuakin, itse annoin kuivua ihan ilman mitään härpäkkeitä. Ihan ok tuntuu kuitenkin tarranneen, vasta käyttö näyttää miten on käynyt.. Huomaanko joku päivä kulkevani kaupungilla pelkkä korvistappi korvassa? :D

Nämä napit oli pakko ostaa kun kävin paikallisessa kangaskaupassa ja oli niin mun näköiset. Heti tuli ajatus sormuksesta ja korviksista!
Onneksi Villihelmi on pop ja toimitti tilaamani sormus- ja korvistarvikkeet heti seuraavaksi päiväksi kotiin! Lisäksi sain pari karkkia ja pikkuhelmiä tilaajalahjaksi :)

Eikä muuten tulleet kalliiksi! Korvikset ainakin on edulliset. Kannattaa joskus värkätä itsekin, ostamisen sijasta :) Nyt vaan penkomaan omia varastoja, josko löytyisi lisää korvismatskua, kun ylimääräisiä korutappeja jäi vielä! :D

 

PS. Tuolla on siis eiliseltä kaksi postausta, toinen poliitiikkahuttua ja toinen kuulumisia :)