Miten voi hermostuttaa nyt jo aivan järjettömästi maanantainen eka työpäivä?? Apua...

Viime maanantaina muuten tuli sieltä Alkostakin s-postia, ei tarvinnut itse kysellä että pääsinkö vai en. No en. Oli se kyllä ihan odotettavissa kun hakijoita oli gaziljoona.

Mies on ollut mielissään työpaikastani, tosin miettii myös tuleeko siitä mitään, siis ihan senkin takia kun se nyt on puhelinmyyntiä ja se ei aina ole sitä tuottavinta. Vaikka tuossa tuntipalkkaus onkin. Mutta jos en saa aikaiseksi niin paljon kuin (ehkä?) pitäisi niin potkivatkohan pellolle.. Apua. No, kaksi kuukautta on se opetteluaika, luulisi että sen katsovat ainakin :D Ja 4kk on koeaikaa :D

Mies toi eilen piristykseksi ja tsempiksi ja onnitteluksi kukkasen:


Ja kerrankin kaunis koristeruukku mukana! Inhoan niitä peisikkejä muoviruukkuja.

Itse ostin eilen itselleni piristykseksi Metal Mania -suklaamunan Tincalin vinkistä viisastuneena:


Aika arvokas muna, yli 2 euroa hyvinkin. Mutta yllätykseksi suklaakin oli hyvää. Sisältä paljastui seuraavaa:


Tuo muovikippokin näyttää suorastaan tyylikkäältä mustana. Ensin kun avasin sen niin olin ihan että wattafak, onko sieltä jäänyt se lelu uupumaan kun vain paperia on sisällä.. Mutta sepäs olikin koodi jolla sai ladata netistä yhden biisin ilmaiseksi! :) Nappasin sitten Iron Maidenin Number of the Beast -kipaleen, kun sitä ei koneella vielä ollut. Ihan kiva idea tuollainen, aikuisillekin jotain järkevää :)

Tänään sain aivan ihanan ylläripostin!!! Siis olin ihan että "Voi ei! Apua! Ihanaa, kiitos!!"


Näistä oli Juulian kanssa puhetta nassukirjassa jokin aika sitten ja apua nyt Juulia lähetti ne minulle!!! Iiks nämä on ihan järkyttävän ihanat ja blingit, kuva ei kerro totuutta! Laitan nämä maanantaina töihin! Ihanat, kiitos niin miljoonasti!!!!!!!! <3 Ei osaa ymmärtää kun on ihania ihmisiä olemassa :)

Mutta nyt on pakko lopetella, mies varmaan tulee ihan just kotia ja täytyy laittaa sapuskaa ja pesukoneessakin olisi kuivumaan laitettavaa...

Huomenna menen työkkäriin ja kelaan kertomaan tilanteestani ja lauantaina onkin sitten erään kaveripariskunnan tuparit.... :)