Kävin vähän ulkosalla, huh huh kun siellä on lämmin jo! :)

Kamalasti siellä ei ole kaunista katseltavaa, eikä siis kuvattavaakaan, vaikka ajattelinkin että kuvaan hiukan. Ei tullut vastaan edes perhosta tai kärpästä, näin muuten Raumalla kevään ensimmäisen perhosen! :) Vaikka ovatkin aika ällöjä muuten, niin noin kevään merkkinä oikein mukavia.

Nappasin pari kuvaa keskustan uusista kerrostaloista, niistä ensimmäinen oli valmis kun muutettiin tänne ja nyt niitä on samanlaisia jo vaikka kuinka monta, yksi jäi ainakin pois kuvasta.. Ja muutenkin laittavat uusia hienoja kerrostaloja pystyyn, korjaisivat ensin keskustan pari kamalaa slummitaloa.. Huh huh.

451708.jpg
Uusia taloja ja juuri viime syksynä valmistunutta alikulkusillan korjausaluetta.. Ja miun varjo... :D Tuo on sitten muuten se Raision pääkatu, tuossa oikealla päin on sitten keskusta kauppoineen.
451709.jpg
Uutta ja vanhaa. Ensimmäisen kuvan vasemman reunan uusi talo tämä tässä edessä. Olisin ottanut paremmankin kuvan, mutta en kehdannut siinä toisten parvekkeita tsuumailla.. :D Mutta taustalla siis yksi kamalimmista taloista ikinä, vierivieressä kämppää ja parveketta, ei mitään rauhaa.. Hirveä talo. Kaataisivat pois.

Menen lukemaan.
432426.jpg Kevättä odotellessa.