Se passais ny sitte olla puhasta - ja pysyä puhtaana edes huomiseen asti. (EI toivoa kiitos miehen (hinkkasin justiinsa sen mustia sormenjälkiä eteisen seinästä mihin se nojaa kun ottaa kenkiä pois, enkä saanut niitä kunnolla pois, sama juttu vessan oven pielissä....) ARGH.

Sisko perheineen tulee huomenna kylään (ei itseasiassa ole tietoa tulevatko vain sisko, mies ja tytär vai pojatkin emäntineen) ensimmäistä kertaa tähän asuntoon. Ei oikein ainakaan minulla mitään ns. ylpeyttä ole uudesta kämpästä, kun tietää että sisko miehineen on niin paljon laittanut omaa kotiaan, että kadehdin sitä makuuhuonetta (mulle heti nyt) ja olkkarikin oli niiiin kiva ja ah mikä sohva ja matto ja tapettien väri! Meillä kun on vaan nuo samat vanhat kamat, ai että toivon että mies päättää ottaa tuon meidän vanhan sohvan (tai siis minun vanhan) tuonne mökille ja ostaa uuden tänne... ISON. Se on molemmilla toiveissa. Kaksipaikkainen kun ei anna tilaisuutta molempien röhnöttää.
Ja niin, jos se mökki saadaan pystyy nyt elo-syyskuussa, samperin lupa-asiat! On ne kummia....
Niin tuosta ns. ylpeydestä, sitä tarkoitan vaan, kun mies on niin kovasti kaikille selittänyt aina koko remontin vaiheet -_- No jos ois ees hienot tapetit....... Keittiö on onneksi nätti, siitä olen kyllä ylpeä! :) Se voikin hiukan ehkä siskoon tehdä vaikutusta, heillä kun on tavattoman pieni keittiö, en ymmärrä miten he ovat mahtuneet sinne viisistään, varsinkin kun kolme viidestä on isoja miehiä... :D

Miehellä oli tänään vapaapäivä ja sen verran se minunkin kanssa lähti liikkeelle, että haettiin poikalaisille Puutarhan Akvaariosta puruja. Jestas, olivat muuttaneet purumerkkiä, entistä pussia ei enää kai saa ja tämä uusi oli joku miljoonan litran jättimäinen hehtopussi... Onneksi en mennyt yksin hakemaan!! En olisi selvinnyt kotiin asti sen kanssa :D

Huomenna on myös se miehen liiton saunailta, alkaa viideltä ja pitää varmaan mennä vähän aikaisemminkin ;D Katsotaan nyt miten tuo menee noiden vieraidenkin kanssa, lupailivat lähteä aamusta tulemaan.

Mutta eipä tässä kaiketi muuta, menen takaisin fluffaamaan! :D