Eilinen tuskapostaus ja sitten näin positiivinen taas perään :D

No nyt on sitten käyty uudemman kerran lääkärillä ja sain saikkaria loppuviikoksi. Huh huijaa onneksi, tänäänkin on koko päivän korva särkenyt. Aamulla siis koetin soittaa ennen töihin menoa aikaa työterveyshoitajalle mutta hänpä olikin jossain muualla koko päivän joten sain ensin lääkärille puhelinajan kymmeneksi. Menin sitten töihin kun en oikein uskaltanut vain jäädä kotiinkaan. Kymmeneltä lekuri soitti ja päädyimme siihen että kipaisen pikapikaa siitä suoraan hänen vastaanotolleen ja sain sitten tosiaan saikkaria.

Nyt sitten olen lepäillyt päivällä, tosin mitä nyt olen pesukoneita pyörittänyt :D Nyt on vielä jokseenkin pirteä olo niin ajattelin pikaisesti kirjoitella sen lopun pääsiäisen, tai ainakin lätkäistä kuvia tänne.

Eli tosiaan ajatuksena oli sunnuntaina minulla mennä miehen kyydissä Naantaliin, tämän mennessä isänsä luokse puuhailemaan jotain sekä grillaamaan kun eräs tuttukin oli luvannut tulla paikalle. Minä aioin viettää jokusen ajan Kylpylän tienoilla meren rannalla kuvailemassa kaikenlaista.

No hyvä kun juuri ja juuri sinnepäin ehdin niin johan tuli vastaan tämän näköistä porukkaa! :) Lähetin heti miehelle viestin, että hanhia! ja tämä soitti takaisin ja pyysi kuvailemaan. No minä sitten siinä että mitä nämä nyt ovat, mustavalkoharmaita, valkoposkihanhia? Mihin mies että Kanadalaisia varmaan.

Olivat aika kesyjä, tulivat jokseenkin lähelle kun antoi niiden ensin hoksata että hei, tuo vain seisoo/istuu/kyykkii tuossa, ei kai vaarallinen :D

Välillä uiskittiin ja välillä tultiin kuivattelemaan. Tässä ollaan ihan tuolla poukamassa, vesi on likaista/tummaa eikä yhtään meren näköistä.


Hanhenmarssia kaikki!

Nämä eivät oikein seurastani perustaneet, keskittyivät vain julmettuun rääkymiseen.


Tästä yli ja merelle päin..


Rannan tuntumassa on korkea kallio.


You can not hide from me! Bongaa pariskunta kuvasta ;D


Ei hemmetti ny se akka tulee tänne, tää läks!


Koska sorsa luovutti laiturin minulle niin pakkohan sinne oli mennä päähän asti.. Ja arvatkaa olinko jo merisairas :D Kumma kun kyllä pystyn olemaan laivassa/veneessä yms. ihan ok, mutta laiturit tekee todella pahaa..


Tässä vähän sitä meren kimaltelua :) Päivä oli todella ihana, hirmu lämmin ja aurinko paistoi kuin kesällä.


Minun kalliopahanen, nottas tiedätte!


Takaisin päin kävellessä ihan meren pohjukan päässä tapasin tämän pariskunnan, uros oli kovin suojelevainen. Huomatkaa että täällä on vielä jäätä. Se kantoi vielä hanhenkin.

Menin sitten siitä hipsimään kohti appiukon taloa ja mies olikin siellä pihalla puuhaamassa. Näytin kuvia ja yhä mies oli sitä mieltä että kanadalaisia ovat...

Mentiin sitten sisälle istumaan hetkeksi ja kuinka ollakaan päädyin sitten minäkin syömään makkaraa :D Appiukkokin oli suopealla päällä ja oli oikein kiva parituntinen siinä.

Pääsiäisenä tuli siis avattua sekä jätskikausi että grillikausi myös. :)

Maanantainakin kaiketi tapahtui jotain, nyt vain iski totaalinen bläkautti, ei mitään hajua mitä tehtiin :D LOL.

Eniveis, kaikenkaikkiaan oikein mukava ja lämmin pääsiäinen! Moinen keli saisi olla vappunakin, vaikka nyt ovatkin povanneet jopa räntäsadetta.. Jos nyt ei kuitenkaan, eihän?

Nyt tämä menee kohtapuoliin sänkyyn lueskelemaan akuankkoja :)

PS. Nuo hanhet muuten ON valkoposkihanhia ;) Että näin meidän mehtästäjän tuntemus hyvä kymmenen :D