Pitikös mun jotain kuulumisia päivitellä? Tais olla niin joo.. No eipä tässä kyllä mitään sen kummallisempaa ole tapahtunut, suurin juttu oli kaverin Putiikin VIP-avajaiset perjantaina! :) Aika mahtava juttu, oma putiikki! Sitä taidan tässä postauksessa keskittyä mainostamaan... :D

Olen tässä koettanut tänään äkkiä (kun olen koko muun viikonlopun laiskotellut) pyykätä ja tiskailla ja ties mitä... Mies se vaan lomailee mökillä... No ei, siellä se on kovasti kylppäri/saunamaalauksia tehnyt. Mökillä on kuulemma muuten pomppimassa äitirusakko (ainakin) kahden pienen lapsosensa kanssa!! Mahtaakohan olla sama pupulainen tai samaa sukujuurta, kuin mikä oli talvella pitämässä majaa mökin kulmalla lautalavan alla... Sinne aina meni jäljet lavan alle.. :) Minä jo keuhkosin että ostan porkkanoita ja otan ne lemmikikseni :D Mies siihen totesi että syötä vaan niin hän saa sitten myöhemmin pupupaistia... Mihkä minä mulkaisin pahasti. Ei mun pupujain, ei totisesti!!

Mutta, ehkä jätän pitemmät muut löpinät jotta saan tämän postauksen joskus rustatuksi, kellokin vaikka mitä, tarttis mennä nukkumaankin..

Eli: Perjantaina tosiaan oli kaverini Desthean eli Tiian putiikin VIP-avaijaiset, eli siis ihan kavereille tällainen pieni tilaisuus. Minä menin jo hiukan aikaisemmin paikalle avustelemaan ja paparatseilemaan... :D Tiiallahan on ollut nettikauppa jo pystyssä jonkin aikaa, sen löydätte tuolta sivulaatikostani, PLNT -shop. Sieltä siis ainakin joitain tuotteita saa jos ei putiikille pääse käymään... *mainosmainos* ;D

Putiikkihan on siis ihan viralliselta nimeltään ISLET of finnish design ja Tiian tuotteet ovat siellä sitten Tähtiluoto Design merkillä. Putiikista löytyy myös muutaman muun nuoren suunnittelijan tuotteita.


Heti ovelta alkaa vaatetangot :) Tässä kuvassa on ensimmäisessä tangossa päällä Tiian t-paita, takana JannikWearin miesten huppareita, toisessa tangossa on Muusa-merkin vaatteita, samoin alla pöydällä.


Tässä kuvassa näkyy juuri ja juuri oikealla kassapöytää, harmaalla hyllyllä on mm. Tiian laukkuja ja toppeja sekä pyyhkeitä (retro/tulossa paljon lisää) ynnä muutamia koruja eri suunnittelijoilta. Ja mallinukella on päällä Tiian tekemä toppi kierrätysmateriaalista. Pöytä oli tässä vaiheessa vielä hieman tyhjä, mutta siitä löytyy Tiian pussukoita ja koruja sekä muiden suunnittelijoiden koruja. Taulukehyksissä (uskomattoman makeat!) roikkuu enimmäkseen Tiian omia koruja sekä muutamia muiden suunnittelijoiden koruja.


Tässä kulmausta, ikkuna on tuossa vasemmalla, joten hieman häikäistynyt kuva. Tiian pussukoita, erinäisten suunnittelijoiden koruja, puhelintyynyliinat ovat Tiian ja mallinukkejen virkatut bikiniyläosat ovat Paula Kontulaisen Charlie merkin, samoin kuin harmahtava tyynynpäälinen.

Kaikkia eri tekijöitä en ala kuvissa mainitsemaan, tässä lista tällä hetkellä esillä olevien suunnittelijoiden tiedoista:

Tiia Luotonen / Tähtiluoto Design / Planet Star  http://plnt.shop.wosbee.com
Saija Vainio / Muusa
Anna Lahokoski
Paula Kontulainen / Charlie http://designcharlie.blogspot.com
Janina Fredirksson / JannikWear http://jannikwear.com
Hanna Jaakola / iHanna Design http://ihannadesign.com

Osa siis jäi nyt kuvaamatta, löytyy kaikenlaista ihanaa korua ja vaatetta, myös lapsille!

Putiikilla kannattaa poiketa jos kesällä tulee ajeltua Taivassalossa päin :)
Jos keskustan löydät, löydät myös Putiikin :)
Minä varmaan tulen myös olemaan siellä silloin tällöin avustelemassa (lue: haaveilemassa kaikista ihanista tuotteista).

Putiikki avaa ovensa virallisesti 11.6.

Ai että, on kyllä aika upeaa että Tiialla on nyt oma putiikki! Olen ehkä hiukan kateellinen ;D Itse kun olen aikalailla ainakin jostain 12 -vuotiaasta haaveillut omasta putiikista.. Jossain vaiheessa ajatuksena oli sellainen vähän Tiimarin tyylinen kauppa, sittemmin askartelu/nukkekotiaiheinen ja nyt vielä voisi lisätä "mallistoon" omia väkerryksiä.. Joo, kahellaan, kohta mullakin on joku pleissi :D No ei, en tajua noista kaiken maailman perustamisjutuista mitään ja joku oman toiminimen hankkiminenkin taitaa olla mun kanan aivoille liikaa... :D Mutta silti.. tuossa olisi Raision keskustassa S-marketin tiloissa just sopiva pikkuinen liiketila..... :D LOL. Onneksi aina saa haaveilla :)

Nyt painun sänkyyn näkemään liikkeenperustamisunia... :D