Olin aamupäivän miehen mukana töissä, huh, piti herätäkin jo puol kuudelta, että ehti pestä tukan ja naaman, muuten olisin kumminkin muka ollut "törkyinen" ja raapinut päätäni koko ajan.. :D Vaikka eilen kävin illalla suihkussa.
Siinä menikin sitten se aamupäivä isossa autossa istuskellessa ja suurin osa aikaa meni ristikkoa tehdessä ja odotellessa lastailuja yms.. Eli yövuoroon meno on kivempaa, kun siinä ei yleensä juuri tarvi muuta tehdä kun ajaa paikasta a paikkaan b ja takaisin a:han. Päivisin voi olla mukana jos on kesä, mutta talvella tulee autossa odotellessa kylmä.

Sitten oli kaikkea muuta häspäkkätä siinä ja sitten torkuinkin hetkisen kun olin ihan simahtamispisteessä. En oo aamulla aikaisin nousevaa tyyppiä, en.

Joulukortteja on tullut tässä kolmena päivänä, hiukan vaivaa kun tänä vuonna päätettiin olla lähettämättä kellekään. Itse tekemällä ehkä hiukan säästäis, mutta en nyt jaksanut, varsinkin kun viime vuonna tein itse eikä kukaan edes noteerannut..! Ja ostamalla kortit maksaa ja postimerkit myös. Ja jos päättää että lähetetään nyt vaikka kymmenelle, niin mitäs jos joku sitten suuttuu kun kuulee että ollaan lähetetty "sille ja sille", eikä sitten juuri hänelle.... Argh. Kauheet paineet jostain pahviläpysköistä. Mutta on se kyllä kiva saada niitä kortteja, ei siinä mitään, että pitää vaan sitten taas ensi vuonna nähdä se vaiva että lähettää "vielä sille ja sillekin" varmuudeksi, ettei kukaan vaan loukkaannu. :D

Sitten oli eilen jännittävä mailiyhteydenotto ja puhelinsoitto tänään, kääks, katsellaan mitä tästä tulee.. :)

1122820.jpg Hu-huu

Ps. Maikkarin pikkupöllö -mainospätkät on sitten ihan ylilutuisia!! Ollaan miehen kanssa ihan tuitui aina kun yksi tietty versio tulee! Mutta kaikki muutkin on suloisia. Ollaan ihan hassuja :D