Päivällä kun kävin hiukan kävelemässä niin tosiaan poikkesin kirpparille ja Tiimariin. Kirpparilta en bongaillut itselle mitään, mutta tällainen toppi lähti mukaan:


Jos vaikka kun tuo Tiia sattuisi pitämään / löytämään käyttöä tälle. Hintakaan ei ollut paha, 2e, kun ennen tämä oli ollut 6e (olen katsellut aiemminkin).

Tiimarissa herkistyin vallan hempeilypäälle ja mukaan lähti tällainen satsi:


Ollaanpa sitä ah niin tunnetta täynnä... :D No juu, ensin katsoin noita sydämiä, että ihkut, otanpa kaksi ja laitan ulko-oveemme roikkumaan. No sitten näin nuo kyyhkyt! Ja hetipä mieleen tuli että ne on saatava veljen häälahjaan (jonka piti olla rahakuori, mutta joka nyt muuttuikin raharasiaksi... :D). Eli ostin vielä puisen rasian, sinne tulee sitten rahan lisäksi toinen tummemista sydämistä sekä se raha. Rasian kannen reunaan laitan nauhaa ja punaisen koristesydämen sitten joka reunalle. Ja varmaan yhden vielä tuohon kanteen kyyhkyjen seuraksi. Sitten pitää vielä tekaista vaikka joku nätti runo pienelle lapulle josta ilmenee keneltä lahja on....


Kyykyillä on nokissaan langassa riippuva sydän. :)


Ah kun on romanttista.. Meinasin muuten alkuun että laitan mustaa pitsiä tuohon rasiaan, mutta se olisi ollut liian pikkutuhma, ja ehkä häihin tarvitaan kumminkin sitä hempeilyä. Ja kun en tunne tätä morsianta lainkaan niin ei parane laittaa lahjaan liikaa omia perversioita... :D

Niin, Taalinteehtaalta eilen lähti kyllä mukaan jotain muutakin kuin miljoona ja yksi kaloria:

Hauskasta tilpehööripuodista (vähän kuin tiimari ja vähän kuin sisustusliike Marenki täällä Rasiossa) jossa oli kaikkea.. Sisustusta, leluja, lemmikieläintarvikkeita (ja musta kani!! Silitin sitä :) ), vaatteita! ja kangaskauppa!! Aikamoinen yhdistelmä. Ensin luulin että liike on pieni, mutta kun sitten menin edemmäs niin pienen käytävän päästä löytyi se pikkuinen huone jossa oli vaatteita ja sen takaa isompi huone joka oli ihan ilmetty kangaskauppa. Hauska paikka! :)
Niin, kuvassa on siis ihana pöllönaulakko! <3 Must have :)

Mutta juu, pitäisi vielä mennä kauppaan hakemaan tiskiainetta ja sitten pitäisi tehdä vielä makaronilaatikko..